Krásny pozemok, rodinný dom Malinovo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
838 m
2
okres Senec
Malinovo
pred 322 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 320 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame pokojné bývanie rodinám, ktoré chcú bývať blízko hlavného mesta vo vybudovanej obci Malinovo. Lokalita ponúka dobrú dopravnú dostupnosť, bohatú občiansku vybavenosť a bezprostrednú blízkosť prírody.

Pekný tehlový 3 izbový 100 m2 rodinný dom z roku 1966  ležiaci na pozemku 838 m2 ponúka nie len príjemné bývanie ale aj potešenie a relax v upravenej záhrade o výmere 445m2. Pozemok je rovinatý, ako môžete vidieť na fotografiách záhrada udržiavaná s krásnym viničom a tiež možnosťou dopestovania si vlastnej zeleniny. Na pozemku je veľká garáž cca 40m2 ktorá je uzamykateľná plus sa tam nachádza letná kuchyňa ktorú oceníte najmä v letných mesiacoch. Dom sa nachádza v klasickej zástavbe rodinných domov kde sú veľmi dobré susedské vzťahy. Na ulici nie je klasický ruch keďže nejde o hlavný ťah a hneď oproti je futbalové ihrisko.

V dome sa nachádza priestranná obývacia izba  z ktorej prechádzate do detskej izby resp. spálne, tieto izby sú orientované na východnú stranu do ulice, ďalej sa v dome nachádza samostatná kúpeľňa s vaňou a vlastným kotlom, toaleta samostatná s možnosťou prechodu do podkrovia, väčšia kuchyňa ktorá je prechodná s ďaľšou izbou, tieto sú orientované do dvora. Pri kuchyni sa nachádza klasická komora. Čo sa týka rekonštrukcie v dome boli zhruba pred 2 rokmi vymenené všetky okná, vtedy sa aj maľovalo. V izbách sú všade kvalitné drevené podlahy, chodba, kúpeľňa- dlažba.  Na pozemku sa nachádza vlastná studňa a tiež žumpa, v dnešnej dobe však nie je problém napojiť sa na verejnú kanalizáciu, ktorá je v obci zavedená. Dom je podpivničený v pomere 1/3, takisto je možné využiť povalu ktorá je kvalitná a trámy nepoškodené. Celý dom je suchý, bez spodnej vody, alebo zatekania. Parkovanie je možné aj priamo na ulici, vo dvore a tiež v garáži, takže úplne bezproblémové.

RD je napojený na inžinierske siete:  plyn, elektrina, voda. Vďaka kvalitnej stavbe a vlastnému vykurovaniu plynovým kotlom sú náklady na prevádzku nízke aj pri viacpočetnej rodine. Mesačné náklady na bývanie sú aktuálne:  plyn 90€, ekĺektrina 56€, voda 12€ . Dom je bez tiarch, predajom voľný, čo sa týka zariadenia je to na dohode, stačí prísť a nasťahovať sa. 

Cena nehnuteľnosti je 165 000€ vrátane všetkých poplatkov,  právneho a hypotekárneho servisu.

Bližšie info a kontakt: Jana Göndörová, gondorova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 168

Okolie a vybavenosť:       

Obec Malinovo má vynikajúce prostredie  pre rodinný život v blízkosti hlavného mesta. Vzdialenosť od okrajovej časti Bratislava je necelých 9 km. Dopravu do mesta zabezpečuje bezproblémová pravidelná autobusová doprava. V dedine s približne 2500 obyvateľmi  nájdete hlavne rodiny s malými deťmi a mnoho mladých ľudí. Obec disponuje touto občianskou vybavenosťou – obchody, reštaurácie, služby, lekári, lekárne, materské školy, základná škola, pošta. Okrem množstva zelene, ktoré poskytuje aj krásny starobylý park si môžete rozvíjať športové aktivity v blízkosti Malého Dunaja, prejsť sa po Malinovskom náučnom chodníku. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza špičkový športovo-relaxačný klub s tenisovou a bedmintonovou halou, bowlingovými dráhami, multifunkčnými ihriskami, saunou, fitness centrom, reštauráciou a penziónom.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať: Jana Göndörová, gondorova@maximreal.sk, tel: 0915 831 168

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina

Na mape: Krásny pozemok, rodinný dom Malinovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.