Rodinný dom na predaj Martin-Stráne

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
684 m
2
okres Martin
Martin
pred 86 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj trojpodlažný rodinný dom v Martine, vo vyhľadávanej časti mesta Stráne. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 684 m2 a pol postavený v roku 1983. Zastavaná plocha domu činí 110 m2 plus zimná záhrada v zadnej časti domu o rozlohe cca 30m2. V prízemí rodinného domu sa nachádza dvojgaráž s elektrickými dverami, priestranná nepriechodná izba s teplovodnými krbovými kachľami, špajza, kotolňa, práčovňa a WC. Na prvom podlaží sa nachádza priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, tri nepriechodné izby, špajza, kúpeľňa a WC. Na druhom podlaží sa nachádzajú dve veľké nepriechodné izby, kuchynský kút, kúpeľňa a WC. V roku 2007 dom prešiel rekonštrukciou interiéru aj exteriéru. Rodinný dom je zateplený a disponuje plastovými oknami. V zadnej časti domu sa nachádza priestranná zimná záhrada s výhľadom na pozemok. Na priľahlom pozemku sa nachádza množstvo okrasných aj ovocných drevín, skleník, záhradný krb, domček na náradie a pivnica na uskladnenie ovocia a zeleniny.

Strešná krytina škridla. Dom disponuje dvoma komínmi a prioritne je vykurovaný plynovým kotlom. Teplovodné krbové kachle taktiež zabezpečujú plnohodnotnú náhradu vykurovania objektu.

Cena: 390 000 Eur. Cena zahŕňa: bezplatná ponuka financovania, kompletný právny servis a poradenstvo, vypracovanie návrhu na vklad do katastra, garanciu bezpečného prevodu nehnuteľnosti a kúpnej ceny. Realitná kancelárie ASTORIA, s.r.o., M.R. Štefánika 10, Martin. KONTAKT: Dalibor Holko, tel:0911 646 619 mail: holko@astoria.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.