!!! NOVÁ CENA !!! - 2 podlažný, tehlový, 5 izbový RD pri Prešov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1121 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Prešov
Medzany
pred 221 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 217 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Túžite po komforte bývania v rodinnom dome?

Snívate o grilovačke s priateľmi na vlastnej terase, či o rannej kávičke v pohodlí kresla s vyloženými nohami ...? Alebo o peknom pozemku s čerstvo pokoseným trávnikom, po ktorom šantia Vaše deti? Chcete pre seba a svoju rodinu vytvoriť dokonalé miesto pre život, z ktorého sa budete tešiť každý jeden deň?

Realitné centrum PROFI REALITY SABOL Vám EXKLUZÍVNE dáva možnosť kúpiť si PERFEKTNE NAPROJEKTOVANÝ 2 podlažný, tehlový, 5 izbový rodinný dom v rozostavanom stave s možnosťou dokončenia presne podľa seba. Dom sa nachádza na veľkorysom pozemku medzi novostavbami blízko Prešova (9 km) v obci Medzany.

POZRITE si VIDEO, ktorým sa môžte inšpirovať pri dokončovaní tu: youtube.com/watch?v=ggul31hcM2U (skopírujte do adresného riadku prehliadača)

Čaká Vás veľkorysý, slnečný a rovinatý pozemok o rozlohe 1121 m2 s rozostavaným, tehlovým, samostatne stojacím 5 IZBOVÝM RODINNÝM DOMOM o neskutočnej úžitkovej ploche 407 m2, no zastavaná plocha pozemku je aj napriek tejto úžasnej úžitkovej ploche len 121 m2 + 58 m2 tvoria terasy. Samozrejmosťou je prístup z asfaltovej cesty a napojenie na všetky siete. Mimochodom, celý dom je podpivničený, takže o priestor nebude núdza.

Na prízemí Vás po vstupe do domu čaká veľká kuchyňa s priestorom pre jedálenský stôl a hlavným schodiskom na poschodie. Prechodom do zadnej časti prízemia sa ocitnete vo veľkorysej obývačke s miestom pre krb a ak sa Vám páči predstava jej prepojenia s terasou francúzkymi oknami, nie je nič jednoduchšie ako si ju splniť. Samozrejmosťou prízemia je veľká hlavná kúpeľňa s WC, príručná komora a samostatná izba. Či to bude pracovňa, hosťovská, alebo detská izba je len a len na Vás.

Po vstupe na poschodie Vás čaká druhá kúpeľňa a z hlavnej chodby sa môžete presunúť do 3 samostatných izieb. Z naprojektovanej spálne máte priamy vstup na zastrešenú terasu s výhľadom na Šarišský hrad a opäť, ak by Vám vyhovoval zo spálne priamy vstup do kúpeľne, nie je nič jednoduchšie.

Tento 5 izbový rodinný dom s 2 kúpeľňami, parádnou obývačkou, kuchyňou a terasami sa po dokončení stane Vašou pýchou a už teraz sa môžte tešiť na nemý úžas Vašich priateľov či rodiny, v ktorom počas návštevy zostanú. No čo bude v tomto dome na nezaplatenie je úžasný pocit domova v nádhernej nehnuteľnosti. Tak nezaváhajte a nenechajte si újsť túto dokonale premyslenú stavbu. Zavolajte nám čo najskôr a príďte sa presvedčiť, že TOTO je TEN PRAVÝ DOM, ktorý všetky vaše sny zmení na realitu.

Pár technických informácií:

- rozloha pozemku 1121 m2 (šírka 18 m), tvar pozemku: obdĺžnik - rovinatý

- prístup k pozemku po obecnej asfaltovej a udržiavanej ceste

- pozemok je v osobnom vlastníctve v INTRAVILÁNE obce

- klasifikácia podľa územného plánu obce - plocha bývania v rodinných domoch

- inž. siete: všetky priamo na pozemku (voda formou studne)

- orientácia na svetové strany: kuchyňa + spálňa s terasou SV / ostatné izby, obývačka a terasy Z a J

DOM sa skladá zo suterénu (1.PP), prízemia (1.NP) a poschodia (2.NP) + 2 terás. Ide o zastrešenú, prevažne TEHLOVÚ stavbu s poslednou úpravou v r. 2018.

A viete čo je ešte na tejto ponuke skvelé?

Budete bývať v tichej časti obce Medzany, ktorá je vzdialená len 3 km od Veľkého Šariša, 9 km od Prešova a 8 km od Sabinova. V obci je nadštandardná občianska vybavenosť. Nachádza sa tu ZŠ od 1 – 9 ročník, MŠ, obchod, a k zastávke SAD to máte cca 200 m.

Zavolajte nám a dohodnite si obhliadku tejto skvelej nehnuteľnosti.

Cena 79.990,-€ zahŕňa kompletné realitné služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom. PLATBA je možná vlastnými zdrojmi, alebo hypotékou s ktorou Vám zdarma pomôžeme.

PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na realitu ...

ID: SV35RDEx

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno

Na mape: !!! NOVÁ CENA !!! - 2 podlažný, tehlový, 5 izbový RD pri Prešov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.