EXKLUZÍVNE-Útulný menší domček/Chalupa v slušnej lokalite obce Medzev (049-12-PEV)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m
2
Plocha pozemku:  
212 m
2
okres Košice - okolie
Medzev
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 183 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

049-12-PEV

EXKLUZÍVNE iba u nás v BeMi reality Vám ponúkame útulný 2,5 izbový rodinný dom vo veľmi dobrom a zachovalom stave. Určite ho odporúčame do pozornosti všetkým chalupárom, vzhľadom na štýl stavby a dobovú atmosféru interiéru. Vo väčšine svojho času bol využívaný práve na chalupárčenie a rodinnú rekreáciu. Nehnuteľnosť sa nachádza mimo hlavnej cesty, v pokojnej a tichej časti obce Medzev.

Zastavaná plocha domu 59m2, obytná plocha s podkrovím 80m2. Celková rozloha pozemku je 212m2. Kompletné IS, dom je pripojený na obecný vodovod, plyn, elektrinu a kanalizáciu. Vykurovanie je riešené plynovým kotlom s ústredným rozvodom tepla, prípadne štýlovou kachľovou pieckou alebo krbom. Materiál použitý na stavbu tehla, kameň a váľok. Základy kameň a betón, strecha plechová.

Dispozične pozostáva z prízemnej a podkrovnej časti. Na Prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa a obývacia miestnosť s krbom a dreveným schodišťom do podkrovia. Tam nájdeme predsieň, spálňu a miestnosť toho času vyžívanú ako sklad.

Ak hľadáte menší domček, prípadne štýlovú chalupu s príjemnou atmosférou v blízkosti Košíc, neváhajte nás kontaktovať. V prípade záujmu si s Vami radi dohodneme osobné stretnutie.

NAŠA CENA JE KONEČNA, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE NEHNUTEĽNOSTI JE ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno

Na mape: EXKLUZÍVNE-Útulný menší domček/Chalupa v slušnej lokalite obce Medzev (049-12-PEV)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.