Na predaj rodinný dom - Medzev, 30 km od Košíc

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m
2
okres Košice - okolie
Medzev
pred 177 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 160 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj rodinný dom v Medzeve - 30 km od Košíc. Dom sa nachádza v pôvodnej časti na Grunte. Táto časť mesta je vzdialená od hlavného ťahu a teda patrí k pokojným častiam Medzeva. Výmera pozemku na ktorom stojí dom je 627 m2. Dom je v pôvodnom - dobrom stave a pozostáva z dvoch izieb, vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne a komory. Najväčšia izba má až 30 m2 a jednoduchou zmenou by bolo možné vytvoriť v tejto izbe dve menšie miestnosti. V obidvoch izbách sa nachádzajú kachľové pece.

>>>3D OBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=hC9JYNE5TYy

Dom má užitkovú výmeru 70 m2 a prístavba za domom ďalších cca 30 m2. V prístavbe je možné vybudovať ďalšiu miestnosť, prípadne letnú kuchyňu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, kanalizáciu, elektrinu, obecnú vodu, studňu, plyn, ktorým je dom vykurovaný cez gamatky alebo kachľové pece. Okolie celého domu je obkolesené lesmi, kde sa môžete poprechádzať, či ísť na huby. Navyše Medzev ponúka svojim obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Cena tohto domčeka je 44.999 eur vrátane provízie a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Viac FOTO nájdete na našej stránke. Verím, že vás tento domček zaujal a v prípade záujmu neváhajte kontaktovať Lukáša Sopka na č. tel. 0902 198 170.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Na predaj rodinný dom - Medzev, 30 km od Košíc

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.