Atypický 4-izbový rodinný dom s elegantnými prvkami v Miloslavove-Jazdecká škola

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
104 m
2
Plocha pozemku:  
617 m
2
okres Senec
Miloslavov
pred 314 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 309 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj nádherný 4-izbový rodinný dom s francúzskymi oknami a výbornou južnou a západnou dispozíciou. Krásna lokalita v tesnej blízkosti Jazdeckej školy a Južných lesov.

Rodinný dom je osadený na pozemku 617m2 a jeho úžitková plocha je 104m2.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, obývacia izba s kuchynským kútom a výstupom cez terasu domu do záhrady, 3xspálňa, technická miestnosť, kúpeľňa a samostatné WC, podkrovný úložný priestor.

Technické riešenie: obvodové múry Termobrik 240mm-brúsená keramická tehla, certifikovaný zatepľovací systém BASF, izolácia EPS 150mm,omietky sádrové-vápenno-cementové-Baumit, strešná krytina-CREATON, plastové -6komorové okná-profil PASIV HL hr.85mm-3 úrovne tesnenia s izolačným trojsklom, zásuvky a vypínače-Legrand, plynový kotol so zásobníkom-Protherm-energetická trieda A, úsporné ventilátory vo WC a kúpeľni-CATA, podomietkový splachovací systém Geberit, anhydritové samonivelizačné potery s podlahovým vykurovaním, radiátor v kúpeľni, všetky siete-plyn,elektrika, voda,kanalizácia, predpríprava pre alarm, klimatizáciu a internet.

Balík nadštandard v kúpnej cene domu: rodinný dom bude dokončený s 2x bielym interierovým nýterom, osadené zásuvky a vypinače (biele), plynový kondezačný kotol s termostatom a ekvitermickým čidlom (podlahove kurenie), led bodové osvetlenie v kuchyni, predizbe, technickej miestnosti, wc, kupelni a chodbe, ďalej exterierové led osvetlenie, ventilátor vo WC a kúpelni.

Energetická trieda A1. Orientácia domu je južná a západná.

Rodinný dom je momentálne vo výstavbe s plánovanou kolaudáciou 3-4/2018. Možnosť dokončiť do štandardu interiér, exteriér a krb.

Novovybudovaná lokalita Miloslavova,ktorá sa neustále rozrastá a bude poskytovať obyvateľom všetky služby vrátane rekreačného areálu s kúpaním. Len 2km od Miloslavova sa buduje nájazd na obchvat D1.

Dineva Real Estate

0948437798 dineva@dineva-realestate.sk

Spolupracujeme s najlepším hypotekárnym centrom na Slovensku a v rámci ponuky Vám zabezpečíme kvalitné hypotekárne a právne služby.

© Copyright Dineva Real Estate – text a fotografie sú autorským dielom a majetkom Dineva Real Estate

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Atypický 4-izbový rodinný dom s elegantnými prvkami v Miloslavove-Jazdecká škola

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.