EXKLUZÍVNY, výnimočný bungalov na rozľahlom pozemku v Miloslavove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
380 m
2
Plocha pozemku:  
2408 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Senec
Miloslavov
pred 319 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 310 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom kolaudovaný v r. 2004, postavený v pôdorysnom tvare H, je riešený ako bezbariérový. Pozostáva zo vstupnej haly, veľkoryso riešenej priestrannej obývacej izby, spojenej s kuchyňou a jedálňou, kúpeľňou s WC umiestnenými v centrálnej časti domu. Z obývacej izby je vstup do dvoch krídel domu.

Na pravej strane sa nachádza pracovňa, sklad, zimná izba/záhrada, východ na terasu, komora, kotolňa a garáž pre 3 autá s dvoma bránami na diaľkové ovládanie.

V ľavom krídle je umiestnená spálňa rodičov so samostatným šatníkom a kúpeľňou (s hydromasážnou vaňou a hydromasážnym sprchovým kútom), východom na terasu, dve detské izby so spoločnou kúpeľňou, hosťovská izba so samostatnou kúpeľňou, práčovňa.

Dom je umiestnený v tichej uličke blízko centra obce, vhodný pre komfortné bývanie väčšej rodiny. Predáva sa vrátane zariadenia, ktoré je veľmi kvalitné, robené na mieru.

TECHNICKÝ POPIS:

Základová doska 20 cm s kari sieťami v dvoch vrstvách,rozmerov 10 x 150 x 150, pod garážou 10 x 100 x 100

Múry a priečky z tvárnic Ytong, obvodové 37,5 cm, nosné vnútorné 30 cm. Preklady a veniec železobetónové, krov montovaný, morený, strešná krytina šindel Tegola, pod šindlom fólia Startbar, na úžľabiach aj Icebar. Okapové žľaby a ríny plastové Marley, celoživotne bezúdržbové s nastaviteľnými hákmi. Zateplenie strechy 10 cm Thermolan, strešné okná Fenestra, 2x komíny Prespor.

Kúrenie kombinované podlahové + radiátory, dva nezávislé na sebe kotle PROTHERM pripojenie na ekvitermickú reguláciu, 8x solárne panely Univenta – vákuové trubice, zásobník vody 800+400 l TUV+Kurenie, príprava na napojenie ohrevu vonkaj. bazénu, automaticky regulované počítačom, zabezpečovacie zariadenie – kamery s nahrávaním a alarm GSM , 2x videovrátnik, príprava na klímu v spálni, komplet medené rozvody elektro, TV, tel., zásuvky a vypínače NIKO, omietky Baumit tenkovrstvé, vápennocementové, vonkajšia stena zateplená Nobasilom 5cm, fasáda Teranova, okná drevené smrek, izolačné dvojsklo, podomietkové elektrické hliníkové zateplené rolety Somfy Oximo na diaľkové ovládanie so sieťkami proti hmyzu.

Dom má možnosť čerpať vodu zo studne alebo verejnú, centrálny vysávač, možnosť výberu varnej kuch. platne – plyn/elektro, možnosť pripojenia sauny, satelit na 4 TV, na pozemku altánok cca 6x6 m s drevárkou, ohniskom, krbom s grilom, bazén priemer 4,6 m so solárnym ohrevom, zavlažovací systém s automatom, optický kabel na pozemku.

LOKALITA:

V dedine je Obecný úrad, 2x kostol, 2x potraviny, pošta, 2x škôlka, škola 1-8, ihrisko s multifunkčným využitím aj pre deti, lekár, lekáreň....

DOPRAVA:

SAD + vlak, prístup do BA – cez Dunajskú Lužnú – hlavný ťah z Dunajskej Stredy, cesta 3 triedy vyúsťujúca v Podunajských Biskupiciach, cesta cez Most pri Bratislave – vyústenie na Dolných Honoch, alebo priamo cesta vyusťujúca v Podunajských Biskupiciach na Vinohradníckej ulici..... do r 2019 obchvat R7.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
3
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno

Na mape: EXKLUZÍVNY, výnimočný bungalov na rozľahlom pozemku v Miloslavove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.