Ponúkame na Predaj 4 izb. zateplený dom s bazénom len na skok do Bratislavy s množstvom zelene.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
450 m
2
okres Senec
Miloslavov
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 184 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na Predaj 4 izb. zateplený dom s bazénom len na skok do Bratislavy s množstvom zelene. Dom sa nachádza vo veľmi príjemnej lokalite.

Pri vstupe do domu vojdete do obývačky spojenej s kuchyňou. Je tu samostatná kúpeľňa a WC. Schodmi vyjdete na poschodie kde sa nachádzajú 3 izby. Z dvoch izieb je vstup na balkón. K domu prislúcha povala, ktorá je pochôdzna a priestranná terasa s krbom.

Dom sa predáva zariadený – kuchynská linka so spotrebičmi, práčka, sedacia súprava, kotol a iné. Na dome sú plastové okná, dlažba. Linoleum sa v prípade potreby jednoducho vymení za parkety podľa vašich predstáv. V dome je krb s výmenníkom, ktorý zabezpečuje kúrenie v celom dome. Na dome je namontovaný solárny panel na výhrev teplej vody a tiež alarm. Škridla je TONDACH a fasáda TERANOVA. Je pekne presvetlený z dvoch svetových strán JV a JZ. Na JV  sú orientované 2 izby a veľká prekrytá terasa s krbom o rozlohe 24m2. Dom susedí len s dvoma domami. Pred domom a za domom nie je žiadna výstavba, čo zaručuje pohodlné bývanie s možnosťou posedenia s krásnym výhľadom, prechádzok, či kúpania na blízkych jazerách Košariská. K domu vedie štrková prístupová cesta. Dom je na LV vedený ako záhradná chata. Je tu možnosť celoročného bývania. Na nehnuteľnosti je možné zriadiť trvalé bydlisko.

IS: elektrina, žumpa, studňa.

K domu patrí garáž, záhradný domček, na pozemku je veľký bazén, miesto pre psa s kotercom a veľa okrasných a úžitkových stromov.

Dom sa nachádza v záhradkárskej oblasti, v obci Miloslavov - časť Alžbetin dvor. Blízko budete mať na vlak - Regiojet. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Obec Miloslavov má približne 1900 obyvateľov, poskytuje základnú občiansku vybavenosť, obchody a služby, v obci je základná škola, materská škola, praktický lekár, knižnica, pošta, telocvičňa, ihrisko na futbal, Billa a iné. Od okresného mesta Senec je obec vzdialená do 20 km, od centra Bratislavy 17 km, od Šamorína necelých 12 km.  

Cena je vrátane provízie pre realitnú kanceláriu: Kompletný poradenský servis a právny servis súvisiaci s prevodom vlastníctva, notárske poplatky súvisiace s osvedčením podpisov predávajúceho, katastrálny poplatok, finančné a hypotekárne poradenstvo.

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Zimná záhrada:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Bazén:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Ponúkame na Predaj 4 izb. zateplený dom s bazénom len na skok do Bratislavy s množstvom zelene.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.