SKOLAUDOVANÉ! POSLEDNÉ 2 RD za skutočne skvelú cenu: 5i v štandarde len 6 km od Bratislavy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
okres Senec
Miloslavov
pred 331 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 329 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Túžite po rodinnom dome? Teraz máte skutočne poslednú šancu bývať už na konci tohto roka v krásnom novom rodinnom dome s veľkou záhradou za výhodnú cenu.

Ponúkame na predaj moderné priestranné 5-izbové rodinné domy v projekte 10 domov, v novovybudovanej lokalite obývanej prevažne mladými rodinami. Ku každému rodinnému domu prislúcha krásna záhrada vo výmere od 500 m2. Z Bratislavy to budete mať skutočne len na skok a užívať si budete komfort bývania v rodinnom dome.

Z celkového počtu 6 domov v prvej etape zostávajú k dispozícii posledné 2 voľné, krásne a priestranné 2-podlažné domy.

Obec Miloslavov je vzdialená z Bratislavy cca 6 km (Podunajské Biskupice)a ponúka pokojné bývanie a kompletnú občiansku vybavenosť.

Ku každému rodinnému domu nový majiteľ získava parkovacie miesta pre 2 autá, chodníky okolo domu zo zámkovej dlažby a vybetónovanú terasu. Oplotenie a ostatné vonkajšie úpravy sú už ponechané na nového majiteľa, aby si upravil pozemok podľa vlastného vkusu.

Rodinný dom má úžitkovú plochu 110 m2 a je súčasťou dvojdomu, architektonickým riešením spĺňa vysoké kvalitatívne požiadavky. Medzi dvoma RD sú použité murované nosné steny z tvárnic Heluz Family hr. 25 cm (t.j. samostatne pre každú stranu domu a medzi stenami sa nachádza aj ďalší izolačný prvok - styrodur zaručujúci maximálne odhlučnenie). Obvodové nosné steny jednotlivých jednotiek v rámci dvojdomu sú oddilatované tepelnou izoláciou z polystyrénu hr. 50 mm.

Technické riešenie:

murivo Heluz Family hrúbky 30 cm, nenosné steny – murované, zateplenie polystyrénom 15 cm, nemecké 6-komorové plastové okná s izolačným trojsklom značky Gealan, v obývačke vysoko kvalitné francúzske posuvné okno, vchodové bezpečnostné plastové dvere, teplovodné podlahové kúrenie v celom dome, plynový kotol Protherm, výhodou je dokončený krb, príprava na vonkajšie žalúzie, príprava na alarm, v každej miestnosti je dotiahnutá optika.

Dispozičné riešenie:

prízemie domu tvorí zádverie, priestranná chodba s dostatkom miesta na úložné priestory, hosťovská izba, kúpeľňa s toaletou, veľkorysá obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou, východom na terasu zo zámkovej dlažby a záhradu, samostatná komora – špajza, schodami presvetlenými oknom sa dostanete na poschodie s tromi samostatnými izbami , z ktorých dve maju vlastné výstupy na krásne terasy, poschodie disponuje ďalšou kúpeľnou s toaletou.

Kolaudácia prebehne koncom októbra 2017, úplné dokončenie do štandardu predpokladané do konca decembra 2017.

Súčasťou obce Miloslavov je materská škola, autobusová zastávka, potraviny, detské ihrisko, neďaleko domu jazero vhodné pre rybolov, základná škola vo vzdialenosti cca 3 km, vlak Regio jet cca 2 km, v blízkosti je i vyhľadávané jazero Košariská a pre milovníkov jazdectva i koníky.

Cena RD v štádiu holodom je 143 590 € vrátane provízie pre RK za kompletný právny servis vrátane poplatkov za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra, správnych poplatkov za výpis z LV a poplatkov za podpisy v kúpnych zmluvách.

Cena dokončeného RD v štandardnom prevedení je 153 590 EUR, vrátane provízie pre RK.

Štandard domu zahŕňa laminátové podlahy, dlažby, obklady, sanitu, interiérové dvere, vypínače, zásuvky, vymaľovanie stien na bielo, kotol Protherm a dokončený krb.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám kedykoľvek k dispozícii.

Ing. Andrea Nagyová, 0911890988 nagyova@centrum-realit.sk

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Internet:
áno

Na mape: SKOLAUDOVANÉ! POSLEDNÉ 2 RD za skutočne skvelú cenu: 5i v štandarde len 6 km od Bratislavy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.