IBA U NÁS!!! Rodinný dom ako z Holywoodu, Mníchova Lehota - Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
224 m
2
Plocha pozemku:  
612 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Trenčín
Mníchova Lehota
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 128 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na prenájom rodinný dom ako vystrihnutý z Beverly Hills. Nachádza sa síce v Mníchovej Lehote, no to je všetko čo ho s touto obcou spája.

Široký vjazd do veľkej trojgaráže je ako stvorený na parkovanie superšportových áut a motoriek. Garáž je široká viac ako 8m a dlhá viac ako 6m. Pred garážou pohodlne zaparkujete ďalšie dve autá. Kľudne aj poriadne SUV-čka. Od garáže vedie jedno schodisko k vstupným dverám domu, určené najmä pre domácich. Druhé schodisko od garáže vedie priamo na veľkú terasu so záhradným sedením, grilom a vírivkou. Toto schodisko budú pravdepodobne využívať najmä Vaše ctené návštevy. Po zaparkovaní áut sa Vaši hostia ocitnú priamo uprostred diania a nebudú narúšať Vaše súkromie v dome.

Po vstupe do domu, postaveného v roku 2013 na pozemku s rozlohou 612m2 a zastavanou plochou 224m2, sa cez zádverie dostanete do chodby v tvare “L”. Tá vedie do obrovskej obývačky spojenej s kuchyňou. V obývačke Vás ako prvé upúta vysoký strop a štýlové zariadenie. Unikátna drevená podlaha, vstavaný krb a zelená stena z prírodného stabilizovaného machu dodávajú tak veľkému priestoru skutočný šmrnc. Vlastne v celom dome Vás upútajú zladené luxusné materiály, svietidlá zabudované v stenách a hliníkové posuvné francúzske okná v každej miestnosti.

Z chodby v tvare “L” sa okrem toho vchádza do troch samostatných izieb, pracovne, dvoch kúpeľní a do technickej miestnosti. Technická miestnosť má vlastný vstup z vonku pre prípad servisu a revízie jednotlivých zariadení. Jedna izba má vlastný veľký šatník a druhá izba je momentálne využívaná na saunovanie a cvičenie.

V technickej miestnosti sa nachádza rozvod vodného podlahového kúrenia o ktoré sa stará śpičkový plynový kotol značky BRÖTJE. Nachádza sa tu aj profesionálny filter na vodu, videoserver na kamerový systém a celý dom je zabezpečený bezpečnostným systémom napojeným na políciu. Dom je možné ovládať a sledovať cez aplikáciu v telefóne odkiaľkoľvek na svete. Veľkou výhodou tohto domu je aj železobetónový strop, vďaka ktorému je v dome po celý rok príjemná klíma a ani počas horúcich letných dní nie je potrebné používať klimatizáciu.

Obec Mníchova Lehota je vzdialená od Trenčína len 5 minút autom. Vynikajúca je tiež napojiteľnosť na diaľnicu D1 alebo na cestu smer Zvolen. V Mníchovej Lehote sa nachádza základná škola so škôlkou, známa Pekáreň Heglas, potraviny COOP Jednota, viaceré pohostinstvá a reštaurácia Corleone. V okolí obce sa nachádza množstvo turistických trás vhodných na turistiku, cykloturistiku alebo hubárčenie. Dom je situovaný v tichej uličke so súkromnou príjazdovou cestou. Ak teda hľadáte dom vhodný na odpočinok po náročných pracovných dňoch no zároveň dom, do ktorého si radi pozvete priateľov na skvelú zábavu, práve ste ho našli.

Rodinný dom spĺňa energetický certifikát kategórie A.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=PXUNY37X1g3

Cena prenájmu je 1500,-€ + energie. Dom je možné aj kúpiť. Predajná cena je 469.900,-€.

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie nájomných zmlúv.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: IBA U NÁS!!! Rodinný dom ako z Holywoodu, Mníchova Lehota - Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.