Dvojdom s veľkým pozemkom v Modre Harmónii - NOVÁ CENA!!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
242 m
2
Plocha pozemku:  
1200 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Pezinok
Modra
pred 75 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 70 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám veľkorysú nehnuteľnosť v tichom a zdravom prostredí v lokalite Modra - Harmónia. Nachádza sa na skok od lúky Otčenáška – známych klimatických kúpeľov. Vzdialenosť od čarovného vinárskeho mestečka Modra je len 5-min. cesty autom, do okresného mesta Pezinok Vám cesta nezaberie viac ako 15 minút.

DOM – DVOJDOM- TROJDOM

Dom môžete ale aj nemusíte rozdeliť. Momentálne tvorí jeden celok, ale je možné ho ľahko rozdeliť aj na dva, alebo tri samostatné celky so samostatným vstupom a zázemím.

Dom je vybudovaný v miernom svahu, a má dve podlažia. Prízemie má 88 m2 a 1. podlažie má 154 m2. Na prízemí sa nachádza priestranná kotolňa (17,5 m2) s dverami do záhrady, 4 menšie miestnosti (4x8 m2) a príslušenstvo s dvomi toaletami – jedna má aj sprchový kút (celá práčovňa aj s toaletami má spolu 17 m2). Táto časť na prízemí môže tvoriť jeden celok so samostatným vchodom zo záhrady. Na hornom poschodí sú 4 priestranné miestnosti (izby majú každá 20 m2) s dvomi balkónmi, dve menšie miestnosti (môžu byť aj kuchyne - každá má 10,5 m2) a dve kúpeľne (2x3,5 m2). Táto časť na poschodí môže tvoriť jeden alebo dva celky so samostatným vstupom zo záhrady. Priestory interiéru sú bez dokončených podláh (momentálny stav - cementové potery), po dohode s majiteľom je tu možnosť dotvoriť si priestor podľa vlastných predstáv. Všetky okná sú nové-plastové, vchodové dvere hliníkové.

POZEMOK

Stavba je umiestnená na 1.200 m2 pozemku v chatovej oblasti s komfortným prístupom asfaltovou cestou až k domu. V záhrade je malý záhradný domček na náradie. Záhrada je dostatočne veľká na výstavbu bazéna, umiestnenia trampolíny a pod.

NÁKLADY

Výhodou sú nízke náklady na vykurovanie - približne 50,- eur mesačne za drevo (kotol plus krb). Náklady pre trojčlennú rodinu sú naozaj nízke a nepresiahnu 100,- eur mesačne. Voda je mestská, kanalizácia je vedená do vlastnej žumpy. Dom je napojený aj na 3-fázový elektrický prúd.

MOŽNOSTI VYUŽITIA

Potenciál využitia je mnohostranný. Môžete dom využiť ako veľkorysé bývanie, dvoj-generačné bývanie, kombináciu bývania a podnikania, prípadne využitie objektu na súkromnú škôlku alebo školu. Taktiež sa dá daný objekt využiť komerčne, pričom by sa jedna časť domu trvalo zobytnila a druhá časť domu využívala napr. na prenájom formou „bed and breakfast“. Rozhodnutie je už len na vás.

V prípade ďalších otázok ma prosím kontaktujte, radi Vám poskytneme ďalšie informácie. Na dom je možné čerpať hypotekárny úver. Dom je bez tiarch, ihneď voľný.

CENA: 430.000,- eur (provízia pre RK je zahrnutá v cene).

Ak Vás naša ponuka zaujala, prosím reagujte na tento inzerát alebo napíšte mail na: info@kluc.sk, zašleme Vám podrobné informácie. TEL: 0911 522 610.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 20 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Bližšie informácie nájdete aj na internetovej stránke: kluc.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Elektrický prúd:
220/380V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.