5-IZBOVÝ DOM S GARÁŽOU, POZEMOK 749 m2, MORAVANY NAD VÁHOM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
228 m
2
Plocha pozemku:  
749 m
2
okres Piešťany
Moravany nad Váhom
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 182 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 100578, telefón: 0905 828 993, e-mail: babic@btreality.sk  

STRUČNÁ CHARAKTERISTIKA PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI:

PRIESTRANNÝ DOM S DOBRÝM DISPOZIČNÝM RIEŠENÍM, 5 IZIEB+PRACOVŇA, ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA, VNÚTORNÝ KRB, 2 BALKÓNY, VSTAVANÁ GARÁŽ, UZAVRETÝ PRÍSTREŠOK PRE 2 AUTÁ, LETNÁ KUCHYŇA, VONKAJŠIA PODZEMNÁ PIVNICA, SKLENÍK, UDRŽIAVANÁ ZÁHRADA, VŠETKY INŽINIERSKE SIETE, TICHÁ LOKALITA...

EXKLUZÍVNE: V obci Moravany nad Váhom, vzdialenej iba 4 km od kúpeľného mesta Piešťany ponúkame na predaj priestranný 5-izbový rodinný dom s garážou. Zastavaná plocha rodinného domu je 127 m2, úžitková plocha domu 228 m2, celková podlahová plocha domu s 2 balkónmi je 235 m2. K ponúkanej nehnuteľnosti patrí aj uzavretý prístrešok pre 2 autá s montážnou jamou, záhradný murovaný domček s podzemnou pivnicou, ktorý je možné využívať ako letnú kuchyňu alebo dielňu a samostatná podzemná pivnica na ovocie a zeleninu postavená za domom  vo dvore. Ponúkaná nehnuteľnosť je umiestnená na upravenom pozemku s celkovou rozlohou 749 m2. Dom je 2-podlažný, pozostáva z prízemia a poschodia, je čiastočne podpivničený. Bol vymurovaný z pórobetónových tvárnic, má plochú strechu. Stropné konštrukcie sú zo železobetónu. V rámci rekonštrukcie boli v roku 2011 vymenené všetky okná za nové plastové, v roku 2012 bola zrealizovaná kompletná rekonštrukcia strechy (izolácia fatrafol+textília fatratex). Počas užívania domu boli zrealizované ďalšie rekonštrukčné práce ako napr. výmena podláh, výmena kuchynskej linky, nové balkóny s nerezovými zábradliami. V suteréne s rozlohou 24 m2 sú skladové priestory a plynová kotolňa. Prízemie dispozične pozostáva zo vstupnej chodby (zádveria), garáže s montážnou jamou, chodby, obývacej izby so schodiskom, pracovne, kuchyne z ktorej je výstup do záhrady, špajze, šatníka, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatného WC. V obývacej izbe je interiérový krb. Poschodie pozostáva zo 4 nepriechodných izieb, pričom z jednej z nich je výstup na balkón s rozlohou cca 5 m2, chodby, schodiska, skladu (alt. šatníka), z ktorého je výstup na balkón s rozlohou cca 2 m2, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Okná sú plastové, podlahy sú plávajúce z laminátových parkiet, alebo z keramickej dlažby. Vykurovanie domu je teplovodné, ústredné pomocou vykurovacích telies, zdrojom tepla je plynový stacionárny kotol. Príprava teplej vody je pomocou kombinovaného zásobníkového ohrievača vody. Dom, ktorý je v dobrom technickom stave je napojený na všetky inžinierske siete, elektrinu (220/380V), zemný plyn, obecný vodovod aj verejnú kanalizáciu. Okrem toho na polievanie záhrady so skleníkom je na pozemku aj vlastná vŕtaná studňa, na ktorú je pripojený rozvod vody na zavlažovanie záhrady.  Celkové mesačné náklady na bývanie sú 123 € (plyn 70 €, elektrina 40 €, vodné a stočné 13 €). Rodinný dom sa nachádza v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, v tichom prostredí. Ponúkaná nehnuteľnosť je bez záložných práv, na jej kúpu bude možné využiť hypotekárny úver - (úver zabezpečený nehnuteľnosťou).

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 828 993, alebo mailovej adrese babic@btreality.sk 

Právny servis a vybavenie hypotekárneho úveru je zdarma. 

V cene nehnuteľnosti je:

- kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti,

- vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy

- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností

- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve

- poradenstvo / vybavenie financovania (Hypotekárny úver - úver zabezpečený nehnuteľnosťou)

- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia

Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Podľa súčasného konštrukčného vyhotovenia a vybavenia domu je možné predpokladať ukazovateľ integrovanej energetickej hospodárnosti: "C"

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: 5-IZBOVÝ DOM S GARÁŽOU, POZEMOK 749 m2, MORAVANY NAD VÁHOM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.