Rodinný dom /pozemok 647 m2, zachovalý stav/ Moravany nad Váhom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
361 m
2
Plocha pozemku:  
647 m
2
okres Piešťany
Moravany nad Váhom
pred 254 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 254 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 7 izbový rodinný dom v pôvodnom stave, v tichej časti obce Moravany nad Váhom. Celková úžitková plocha domu je 258 m2 (1. a 2.NP) +102 m2 v PP, zastavaná plocha činí 139 m2, výmera pozemku je 647 m2. Dom je vhodný na veľkorysé rodinné bývanie alebo polyfunkčné využitie spojenia bývania a podnikania na jednom mieste.

Prvé podlažie má výmeru 118 m2, pozostáva z 3 obytných izieb, východnej a západnej orientácie, kuchyne a príslušenstva (vstupnej chodby, kúpeľne, WC, technickej miestnosti, garáže).

Druhé podlažie má výmeru 140 m2 a pozostáva z 3 spální, priestrannej obývacej izby, riešenej v tvare písmena L (príprava na kuchynský kút) a príslušenstva-komory, chodby, kúpeľne, WC a 2 balkónov s nádherným výhľadom na panorámu Považského Inovca.

Dom má úplné podpivničenie, 1 PP má výmeru 102 m2 a poskytuje priestor pre poľovnícku izbu, vínnu pivnicu a sklady.

Pozemok celkovej výmery 647 m2 poskytuje dostatok priestoru na predzáhradku s možnosťou parkovania v nádvorí domu a úžitkovú záhradu za domom.

Dom je v pôvodnom stave, kolaudácia bola v roku 1981.Konštrukčne ide o klasickú, štvorcovú murovanú stavbu tehlovej konštrukcie s plochou strechou. V interiéroch sú pôvodné omietky, obklady z tatranského profilu, v obytných izbách drevené parkety.

Dom je napojený na IS, okrem kanalizácie a plynu (existujúce prípojky na hranici pozemku), vykurovanie objektu bolo zatiaľ riešené dobovou keramickou pecou.

Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality Piešťany.

Názor makléra: Klasický dvojgeneračný dom z 80-tych rokov, praktickej dispozície v dobrom stave. Benefitom domu je okrem výhodnej polohy v tichej časti mimo hlavnej cesty, krásnych výhľadov a záhrady optimálnej výmery najmä veľkorysé riešenie interiérov s možnosťou využitia na podnikateľské účely, či rozdelenia na samostatné bytové jednotky pre apartmánové bývanie hotelového typu v destinácii výnimočne obľúbenej pre pešiu dostupnosť kúpeľov. Vysporiadané vlastníctvo, bez tiarch, voľný ihneď. Využite možnosť získať tento priestranný, praktický dom za primeranú cenu a dajte zelenú realizácii Vášho nového bývania alebo podnikateľského úspešného zámeru.

Radi Vám zorganizujeme obhliadku tejto jedinečnej nehnuteľnosti, zavolajte nám už dnes!

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena samozrejme zahŕňa odmenu R1reality, kompletný právny servis, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve a úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní.

Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, energetického certifikátu, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov, výrobu, dodanie a návrh Vášho nábytku a pod.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Internet:
áno

Na mape: Rodinný dom /pozemok 647 m2, zachovalý stav/ Moravany nad Váhom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.