Rodinný dom na predaj Martin - Necpaly

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
okres Martin
Necpaly
pred 80 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 76 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom pri Martine, v obci Necpaly. Nachádza sa na rovinatom pozemku o rozlohe cca 500 m2 a je predurčený na rodinnú chalupu ale aj na trvalé bývanie.

Zastavaná plocha domu činí 120 m2 bez hospodárskej budovy, ktorú možno využiť na garáž alebo letnú kuchyňu. Dispozične dom pozostáva z troch obytných miestností, vstupnej chodby a miestnosti pripravenej na kúpeľňu a WC. Súčasťou domu je aj miestnosť so samostatným vstupom a východom do podkrovia. Vykurovanie je zabezpečené kachľovou pieckou s možnosťou elektrických konvertorov v ostatných miestnostiach. Na dome boli vymenené pôvodné drevené okná za plastové. Predáva sa v pôvodnom no veľmi zachovalom stave. Podkrovie rodinného domu je vhodné na kompletnú rekonštrukciu, po ktorej by sa úžitková plocha zväčšila o 100 m2. Nehnuteľnosť je zhotovená zo škvárových kvádrov v kombinácií s pálenou tehlou a je napojená na obecnú vodu a elektriku. Odpadové vody sú v súčasnosti riešené žumpou no hneď pri vstupe na pozemok sa nachádza obecná kanalizácia. Strešná krytina plech. Prístup po asfaltovej obecnej ceste. 

Cena: Dohodou

Cena zahŕňa: bezplatná ponuka financovania, kompletný právny servis a poradenstvo, vypracovanie návrhu na vklad do katastra, garanciu bezpečného prevodu nehnuteľnosti a kúpnej ceny. Realitná kancelárie ASTORIA, s.r.o., M.R. Štefánika 10, Martin. KONTAKT: Dalibor Holko, tel:0911 646 619 mail: holko@astoria.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rodinný dom na predaj Martin - Necpaly

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.