REZERVOVANÉ - Exkluzívne zariadený dom typ "A" - RED OAK Lužianky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
115 m
2
Plocha pozemku:  
704 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Nitra
Nitra
pred 128 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 124 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ!!!

Ponúkame na predaj exkluzívne zariadený 4 izbový dom v novovznikajúcej lokalite pri golfovom ihrisku RED OAK Nitra - Lužianky, Jahodová ulica.

Jedná sa o vzorový dom typ "A" a okrem neho je na Jahodovej ulici k dispozícii ešte jeden, posledný dom typu A v dokončenom stave (s kuchynskou linkou ale bez voľne položeného nábytku).

Rodinný dom stojí na pozemku s výmerou 704 m2 (rozmer pozemku je 22 x 32 metrov).

Úžitková plocha domu typ "A" je 115,90 m2.

Zastavaná plocha domu typ "A" je 141,4 m2.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Vstupná chodba, technická miestnosť, toaleta pre hostí, obývačka spojená s kuchyňou, špajza, detská izba 13,90 m2, detská izba 13,50 m2, spálňa rodičov s pochôdznym šatníkom 16,15 m2 (11,90 + 4,25), kúpeľňa s prípravou pre toaletu, bidet, vaňu a sprchovací kút. Na povale je odkladací priestor - pochôdzna časť povaly ca. 12 m2.

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA:

Základ domu - betónové debniace tvárnice, hydroizolačné nátery a hydroizolačné lepiace pásy. Obvodový múr - tehla Wienerberger 30 cm, vnútorné priečky - tehla Wienerberger porotherm 12 cm, väzníkový drevený krov, betónová strešná krytina Bramac čierna, fúkaná stropná izolácia Isover (sklenná vata) 40 cm, zateplenie obvodového múru - 15 cm polystyrén, plastové okná s izolačným trojsklom, vchodové dvere plastové, podlahové teplovodné kúrenie, podlahy - betónový poter, tepelná izolácia podlahy - podlahový polystyrén 10 cm, plynový kondenzačný kotol, hladké sadrové vnútorné omietky Baumit, technická miestnosť vápenno-cementová omietka, stropy sadrokartónové, biela striekaná maľovka v interiéri, v obývacej časti je predpríprava na krb - komínový systém zn. Schiedel, ukončená elektroinštalácia, osadené zásuvky a vypínače Legrand, WC geberit závesná zostava, pripravená elektroinštalácia pre zabezpečovací systém, predpríprava pre optické pripojenie na internet, pripravená elektroinštalácia pre elektrickú bránu a bazén, predpríprava pre klimatizáciu, predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie.

Energetický certifikát triedy A.

INŽINIERSKE SIETE:

Vodovodná, plynová, elektrická a kanalizačná prípojka - VŠETKY SIETE FUNKČNÉ!!! Lokalita s vybudovanou infraštruktúrou - asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie.

LOKALITA:

Rezidenčná zóna RED OAK Lužianky / Nitra sa nachádza v exkluzívnej rozľahlej lokalite v susedstve golfového ihriska pri Nitre. Táto lokalita je vďaka rozľahlej prírodnej scenérii a dostupnosti do mesta vynikajúcim miestom pre nový život. Centrum mesta Nitra je vzdialené 7 km. Súčasťou rezortu RED OAK je Golf Club, ktorý ponúka športové zážitky a sídli v Club House s netradičnou architektúrou a disponuje aj reštauráciou. V rámci rezidenčnej zóny bude vybudované nákupné centrum so službami. Z tejto lokality je vynikajúca dostupnosť na cestu R1.

PREDAJNÁ CENA EXKLUZÍVNE ZARIADENÉHO VZOROVÉHO DOMU TYP "A" S POZEMKOM 704 m2 = 279.000 EUR.

PREDAJNÁ CENA HOTOVÉHO DOMU TYP "A" bez voľne položeného nábytku S POZEMKOM 704 m2 = 264.000 EUR.

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte:

0911 201 211

0911 400 211

amaxades.reality@gmail.com

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.