NA PREDAJ: Viacgeneračný rodinný dom v NR-Janíkovciach

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
1000 m
2
okres Nitra
Nitra
pred 122 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 109 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dobré Reality - silná slovenská realitná sieť, Vám ponúka na predaj viacgeneračný rodinný dom v Nitre-časti Janíkovce

PREDMET PONUKY:

Viacgeneračný 3 podlažný rodinný dom, nachádzajúci sa len pár kilometrov od mesta Nitra, v časti Janíkovce sa nachádza z časti pri hlavnej ceste a z druhej strany na tichej zastavanej ulici na pozemku 1000m2. Pri dome je stavebný pozemok o výmere cca 650m2 na ktorom je možné postaviť ďaľšiu nehnuteľnosť. Pozemok je rovinatý, krásne čistý a upravený s okrasnými drevinami. Na pozemku sa nachádza pivnica s možnosťou skladovania ovocia a zeleniny. Pri dome sa nachádza garáž, vedľa ktorej je taktiež hospodárska miestnosť na odkladanie záhradného príslušenstva. Na pozemku je vykopaná studňa. Fasáda domu je pôvodná steny sú z brizolitu. Na streche je použitá škridla.

DISPOZÍCIA RD:

V spodnej časti domu sa nachádzajú 3 väčšie obytné miestnosti a veľká kúpeľňa s murovanou obloženou vaňou, wc a bojlerom na zohrievanie teplej vody. V izbách sú natiahnuté rozvody na kúrenie. Okná v týchto priestoroch sú pôvodné.

Prvé nadzemné podlažie poskytuje dve veľké izby a jednu menšiu s výhľadom do záhrady. Okná na tomto podlaží sú vymenené plastové. V izbách sa kúri gamatkami. Nachádza sa tu menšia kuchyňa s drevenou kuchynskou linkou a plynovým sporákom a menšou komôrkou. Na chodbe sa vchádza na toaletu s umývadlom a zrkadlom, so zabudovaným sprchovým kútom a menším oknom. V tejto kúpeľni sa nachádza keramické obloženie.

Druhé nadzemné podlažie je pripravené na samostatné bývanie, je v ňom jedna veľká samostatná izba s oknom v strede a v podkroví je možné prispôsobiť priestor podľa vlastných požiadaviek nového majiteľa. V podkroví sa nachádzajú dva komíny, je možné do budúcna vybudovanie krbu.

Rodinný dom je pripojený na všetky inžinierske siete, takisto telekomunikačné pripojenia.

Pri preberaní domu novým majiteľom, bude dom kompletne vyprataný a vyčistený.

LOKALITA:

Táto lokalita disponuje s celkovou občianskou vybavenosťou, škola, škôlka, pošta, obchody, je len pár km od centra mesta Nitra, kde je výborné napojenie na ďialničný privádzač do BA-BB-KE

CENA NEHNUTEĽNOSTI JE 265.000,-Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY sro. V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Vonkajší kozub:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.