Prenájom v rodinnom dome Nitra - Zobor

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
230 m
2
Počet izieb:  
2-izbový dom
okres Nitra
Nitra
pred 178 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 177 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Allrisk Slovakia ponúka do dlhodobého prenájmu 2-izbový byt v Nitre - Zobor ul. Dolnozoborská. Byt má úžitkovú plochu 65m2 + 15m2 komora +15m2 terasa a nachádza sa v rodinnom dome, má samostatný vchod, samostatné energie, ústredné kúrenie, parkovanie pre viaceré autá vo dvore a vonkajšiu terasu so záhradou. Záhrada má funkčnú závlahu, celý dvor je osvetlený vonkajším osvetlením. Vstupná brána na dvor je na diaľkové ovládanie a videotelefón.

Dispozičné riešenie: terasa (vonkajšie sedenie pre 6 ľudí), vstupná hala (rozkladacia sedačka, zabudovaná policová skriňa, knižnica, vešiaková stena), kuchyňa (kuchynská linka- základné vybavenie, spotrebiče - sklokeramická doska, rúra, myčka, chladnička, mikrovlnka, digestor) spojená s obývačkou (kožená sedačka, nábytok škandinávskeho typu, televízor, jedálenský set), spálňa (dvojposteľ, skriňa, komoda), kúpeľňa ( WC a sprchový kút, pračka, zrkadlo), komora (s regálmi).

Byt je novo vymaľovaný, kompletne vyčistený.

Cena: 550 €/mesiac, vrátane energií a wifi pripojenia a TV Magio. Depozit pri prvej splátke je 2x 550 € + nájom. Byt je voľný k nasťahovaniu ihneď.

Je situovaný v blízkosti centra Nitry (15 min peši), mestského parku (5 min peši). V blízkom okolí MHD, potraviny, reštaurácie, welness centrum, nákupné a športové centrá, rýchle pripojenie na R1.

Byt je vhodný pre dvojicu (prípadne s dieťaťom), ale aj na komerčné využitie: kancelária, ambulancia, obchod, sídlo firmy a pod.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.