REZERVOVANÉ...Rodinný dom s mlynom a pozemkom 5256m2, Nižná pri Piešťanoch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
5256 m
2
okres Piešťany
Nižná
pred 279 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 264 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

176670 - Ponúkame na predaj rodinný domček vhodný ako víkendovú chalupu na rekreačné využitie v tichom a peknom prostredí na polosamote, na konci obce Nižná pri Piešťanoch. Dom je postavený z pálenej tehly, má zastavanú plochu 120m2, dispozične pozostáva z 3 izieb, kuchyne, špajze, predsiene, kúpeľne (vaňa aj sprchový kút) a samostatného WC. Je v pôvodnom, ale vo veľmi zachovalom a udržiavanom stave, v zime temperovaný. Kúrenie a ohrev ÚV je na plyn, zavedená je obecná voda a elektrika 220/400V, odpad riešený žumpou. Podlahy v dome: drevené parkety, dlážkovica, dlažba. Strecha a krov strechy je zachovalý. S domom je spojený dvojposchodový starý mlyn, ktorý postavil gróf Pállfy a v roku 1929 ho kúpili a užívali terajší majitelia. Zariadenie a technológie mlynu fungovali do 70-tich rokov 20. storočia. V súčasnosti má mlyn a technológie v ňom historickú cenu. Zastavaná plocha mlynu a stodoly je cca 172m2, garáže nachádzajúcej sa vo dvore je 20m2 a hospodárskej budovy cca 50m2. Všetky budovy sú  na pozemku o ploche 5256m2. Celá hospodárska usadlosť  sa nachádza vedľa miestneho parčíka a lúky. Ideálne miesto na relax pre ľudí ktorí obľubujú výlety, hubárčenie, prázdniny a dovolenky v prírode spojené s turistikou, cykloturistikou.

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903641632 alebo mail adrese: filkas@vasereality.sk.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme, uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný servis. K dispozícii Vám bude náš  špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasného konštrukčného vyhotovenia a vybavenia domu je možné predpokladať zatriedenie do energetickej triedy "nema" Ďalších viac ako 1000 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: REZERVOVANÉ...Rodinný dom s mlynom a pozemkom 5256m2, Nižná pri Piešťanoch

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.