2-j generačný 7-izbový RODINNÝ DOM v obci NOVÁ DEDINKA okr. Senec, iba 20 km od BA.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
240 m
2
Plocha pozemku:  
486 m
2
okres Senec
Senec
Senec
pred 321 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 317 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám NA PREDAJ 2-j podlažný, 2-j GENERAČNÝ 7-izbový RODINNÝ DOM v obci NOVÁ DEDINKA okr. Senec, iba 20 km od BA.

Napojený je na VŠETKY INŽINIERSKE SIETE okrem kanalizácie /voda, elektrika, plyn, žumpa/, kúrenie má každé podlažie vlastný plynový kotol: spodné podlažie: radiátory, vrchné podlažie: podlahové plynové – nový plynový kotol BUDERUS so zásobníkom vody, je tehlový, zateplený, so sedlovou strechou – škridla Bramac, podlahy: dlažby a plávajúce podlahy v izbách. Dom je dvojgeneračný, dvojpodlažný s dvoma 3 izbovými bytmi – na prízemí a poschodí so spoločnou v vstupnou chodbou a samostatnými vstupmi do bytov s vchodovými dverami + samostatná miestnosť vhodná na podnikanie, kanceláriu, s dvoma vstupmi a je celá podpivničená.

- 2x kuchyňa – 2x kuchynská linka so vstavanými elektro spotrebičmi

- 1x sauna

- pivnica 15m2

- 1x vnútorný krb

- 2x WC - Geberitt

- 2x kúpeľňa /vaňa, sprchovací kút, umývadlo, WC – Geberitt/

- 3x šatník

- 1x komora

- samostatná 15 m2 miestnosť vhodná na podnikanie, kanceláriu, dielňu a pod.

-terasa 15 m2

-pozemok ohradený: pletivom a múrom

-parkovanie vo dvore na viacero áut

-slušní susedia

Rodinný dom bol pôvodne jednopodlažný, bez prístavby, postavený v roku 1978, prístavba a nadstavba bola realizovaná v r. 2014.

- MESAČNÉ NÁKLADY pre celý dom t.j. dve bytové jednotky: 130 € plyn, 48,- € elektrika, 15,- € voda.

VÝMERA: Pozemok: 486 m2, Celková Obytná plocha: 240 m2 + TERASA 15 m2.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

PRÍZEMIE: spoločná vstupná predsieň so schodiskom k vrchnému bytu, so vstupom k spodnému bytu a vstupom do samostatnej miestnosti, ktorá je podpivničená, vhodnej aj na podnikanie, kanceláriu a pod. s dvoma vchodmi.

BYT 1 má úžitkovú plochu: 123 m2.

Dispozícia bytu: vstupná samostatná predsieň s chodbou, kúpeľňa /s vaňou, sprchovacím kútom, WC – Geberitt, umývadlom a saunou/, dve samostatné izby + 1x šatník, komora, sklad, obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou so vstupom na terasu s altánkom a do záhradky.

POSCHODIE:

BYT 2 má úžitkovú plochu: 117 m2.

Dispozícia bytu: predsieň, šatník, kuchyňa s jedálenskou časťou, komora – technická miestnosť, obývacia izba s krbom, dve izby, kúpeľňa /vaňa, sprchový kút, umývadlo, WC – Geberitt/.

Za domom s nachádza terasa s altánkom na sedenie a grilovanie s okrasnou záhradkou.

LOKALITA:

Výborná, tichá, obce je vzdialenosť od Bratislavy cca 25 km a od Senca cca 5 km. V obci sú cyklotrasy pri Malom Dunaji, dve jazerá, štrkovisko, zástavka MHD, škola, škôlka, potraviny, reštaurácia, lekár a ostatná občianska vybavenosť.

Iba 5km od obce je vzdialené okresné mesto Senec, kde sa nachádzajú nákupné strediská Lidl, Kaufland, Tesco, školy, škôlky, obchody, banky, reštaurácie, autobusová a vlaková stanica, Slnečné jazerá, Aquathermal a ostatná kompletná občianska vybavenosť.

Mesto Senec leží na juhozápade Slovenska, 25 km od hlavného mesta Bratislava. Najväčším lákadlom Senca sú Slnečné jazerá a vďaka ním sa Senec stal jedným z najvýznamnejších letných rekreačných oblastí Slovenska. Vyše 100 ha vodnej plochy, slnečný svit viac než 2200 hodín za rok, bohaté možnosti ubytovania, stravovania a ďalších služieb robia zo Senca vyhľadávaný cieľ dovolenkárov zo Slovenska, Čiech a ďalších zhruba 23 krajín. Mesto ročne navštívi do milióna turistov. Mesto má veľmi dobrú dopravnú polohu, neďaleko prechádza diaľnica D1 Bratislava - Žilina a priamo mestom prechádza železničná trať Budapešť -Štúrovo - Bratislava. Relatívne blízko sa nachádza aj letisko M. R. Štefánika v Bratislave a hraničné priechody do Rakúska a Maďarska.

NOVA CENA: 194.500, €.

-Cena zahŕňa kompletný právny a realitný servis-

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Sauna:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.