IBA U NÁS A UŽ IBA JEDEN: Novinka - 4i nadštandardné RD v úplne novej časti obce Nová Dedinka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
Plocha pozemku:  
561 m
2
okres Senec
Nová Dedinka
pred 328 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 325 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavby 4-izbových rodinných domov v novej pokojnej lokalite v Novej Dedinke. Rodinné domy sú situované v súkromnej uličke a poskytnú svojim majiteľom dostatočné súkromie a priestor na relax.

Nízkoenergetické rodinné domy sa budú rozprestierať na pozemkoch o výmere 561 m2, zastavaná plocha činí 137 m2 a ich podlahová plocha je až 110 m2.

Začiatok výstavby rodinných domov je naplánovaný na druhú polovicu septembra 2017, dokončené budú na jar 2018 v štádiu holodom. Po dohode je možné dokončiť bungalov až do štandardu za vynikajúce ceny.

Dom sa vyznačuje praktickou dispozíciou s veľkými izbami a nadštandardným príslušenstvom. Dom tvoria 4 izby, z toho jedna spálňa má vlastné sociálne príslušenstvo, moderná obývacia izba s krbom, jedálňou, priehľadom do kuchyne a veľkou zasklenou stenou do záhrady, kuchyňa je opticky spojená s obývacou izbou, je možné ju však stavebne úplne oddeliť. Samozrejmosťou je samostatná technická miestnosť, šatník a sklad potravín.

Technické riešenie domu: hydroizolácia pod murivo, FeZn zemniace pásy – pripojenie na hromozvod, zateplenie sokla – styrodur 10 cm, obvod -presná tehla 38 cm, zateplenie 10 cm expandovaným polystyrénom, stropná izolácia 30 cm, vonkajšia fasádna silikónová omietka, drevený krov + pochôdzna časť cca 12m2, betónová strešná krytina Bramac, príprava na krb + komín Schiedel 6m, okapové zvody ukončené čistiacimi košmi, hromozvod na komplet + revízia, vnútorné priečky tehla 11,5 cm/25 cm, sadrokartónový strop, omietky strojové vápenno-cementové, plastové 6 komorové okná s trojsklom, vchodové plastové dvere vo farbe, elektroinštalácia – kabeláž ukončená v podomietkových krabiciach, COAX + FTP – rozvody 1x každá izba, alarm - príprava na čídlá v každej miestnosti (5x), rozvod vody + cirkulačný obeh na TÚV + príprava na studňovú vodu, odpad – napojenie na septik 10m3, privedená kanalizácia, podlahové teplovodné kúrenie – rozvod ukončený v rozvádzači 9 okruhov + Total Filter, plynový kondenzačný kotol + zásobník na TÚV + centrálny termostat + príprava na termostaty v každej izbe.

Energetický certifikát A0. Mesačné náklady cca 80 EUR.

Bungalov sa nachádza vo veľmi príjemnej novovybudovanej lokalite. Obec Nová Dedinka Vám poskytne všetko čo potrebujete, komplexnú občiansku vybavenosť, jasle, výbornú novú škôlku aj školu, všetko v dochôdznej vzdialenosti, detské ihrisko, obchody, pošta, zastávka autobusu.

Cena tohto rodinného domu – štádium Holodom: 157 000 € (k cene bude pripočítaná provízia pre RK vo výške 2900 EUR)

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Maklér: Ing. Andrea Nagyová 0911 890 988, nagyova@centrum-realit.sk.

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Šatník:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Internet:
áno

Na mape: IBA U NÁS A UŽ IBA JEDEN: Novinka - 4i nadštandardné RD v úplne novej časti obce Nová Dedinka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.