NA PRENÁJOM MODERNÝ 3iz BYT v Podhájskej

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m
2
Plocha pozemku:  
300 m
2
okres Nové Zámky
Nové Zámky
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 76 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Allrisk Slovakia Vám ponúka na prenájom 3-izbový BYT v obci Podhájska, na ul. Nová č.84 .

BYT o rozlohe 50 m2 sa nachádza v rodinnom dome na rovinatom a slnečnom pozemku. Dom je oplotený a v prednej časti pred domom je možnosť parkovania. Vo dvore sa nachádza altánok so záhradným nábytkom a detským ihriskom. Na záhrade máte možnosť grilovania a oddychu.

DISPOZÍCIA A VYBAVENIE:

BYT je slnečný a výborne dispozične riešený . Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, ktorá je spojená s obývacou časťou a 2 izieb (spální). BYT je kompletne zariadený.

Rohová kuchyňa má zabudované spotrebiče a varnú dosku. Samozrejmosťou je rýchlovarná kanvica a mikrovlnná rúra. V kuchynskej linke je dostatok úložného priestoru na riady i potraviny.

V jedálenskej časti je jedálenský stôl so 6 stoličkami. V obývacej časti je komfortná sedacia súprava, konferenčný stolík a obývacia stena s televízorom.

V obidvoch izbách je pohodlná dvojlôžková posteľ a komoda s veľkým úložným priestorom.

V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo s odkladacím priestorom, toaleta a sušiak na prádlo. Na 1NP rodinného domu je umiestnená práčka.

POLOHA:

Od termálneho kúpaliska je byt vzdialený iba 1200 m, čo zabezpečuje po rušnom pracovnom dni možnosť rýchleho zrelaxovania v termálnej vode, alebo užiť si ticho a celkovo príjemnú lokalitu bytu

Termálne kúpalisko Podhájska poskytuje možnosť oddychu a relaxu tak v letnom ako i v zimnom období. Termálna voda v Podhájskej má blahodárne účinky pre celý organizmus. Obec Podhájska má dobrú občianskou vybavenosť: potraviny, železničná a autobusová zastávka, pohostinstvo, reštaurácie, kostol. Obec je vzdialená 23 km od mesta Nové Zámky, 36 km od mesta Nitra. Je tu dobré aj vlakové spojenie.

BYT je k dispozícii iba pre nefajčiarov. Nájom je možný ihneď..

V byte nie sú povolené žiadne domáce zvieratá a ani žiadne stavebné úpravy vrátane maľovania. Drobné opravy je tiež potrebné mať odsúhlasené s majiteľom.

Cena nájmu je 300,- eur / mesačne + 100,- eur energie.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza 1mesačné nájomné vo výške 400,- eur, depozit v rovnakej výške ako je dohodnuté nájomné a provízia 400,- eur pre spoločnosť Allrisk Slovakia, čo spolu predstavuje sumu 1 200,- Eur.

Pre bližšie informácie a dohodnutie si termínu na obhliadku ma kontaktujte na tel.č.: 0905401188

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.