Predaj poschodového domu po kompletnej rekonštrukcii v Nových Zámkoch.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
262 m
2
Plocha pozemku:  
588 m
2
okres Nové Zámky
Nové Zámky
Palackého
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 71 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný poschodový rodinný dom v Nových Zámkoch na ulici Palackého. Dom sa nachádza v pokojnej ulici, bol postavený v roku 1971 na pozemku celkovej rozlohy 588 m2 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2020. Ponúka podlahovú plochu 262 m2, ktorá pozostáva z kuchyne prepojenej s obývačkou, 3 nepriechodných izieb, šatníka a kúpeľne s WC na prízemí. Na poschodí sa nachádzajú 3 nepriechodné izby, kúpeľňa a oddelené WC. Tri izby majú k dispozícii balkón a na prízemí sú inštalované 2 klimatizácie, v obývačke a na chodbe vedúcej k trom izbám. Pod celým domom sa nachádza pivnica, ktorá poskytuje dostatok úložného a skladového priestoru. Záhrada je zatrávnená a na dvore je na polievanie k dispozícii vŕtaná studňa. Z bývalej garáže bolo majiteľmi vybudované moderné kryté posedenie, priestor na relax. Dom je pekný , priestranný a poskytuje dostatok priestoru pre veľkú rodinu, môže slúžiť ako dvojgeneračný. Výhodou je blízkosť vlakovej, autobusovej stanice, centra mesta, ako aj mestského kúpaliska. Predáva sa za cenu 205.000.-euro, avšak v prípade vážneho záujmu je dohoda na cene možná. Obhliadku si môžete dohodnúť u makléra Mgr.Štefan Danis. Kontakt 0904 835 757.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: Predaj poschodového domu po kompletnej rekonštrukcii v Nových Zámkoch.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.