NA PREDAJ KRÁSNA CHALUPA PRI RUŽÍNE, OPÁTKA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
okres Košice - okolie
Opátka
pred 92 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 56 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj krásnú chalupu v obci Opátka, len 30minút cesty od Košíc pri vodnej nádrži Ružín.

VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/023HPmLeNaE

Ak čakáte chatku o 4 stenách so 4 árovou záhradou, tak sa určite mýlite. Takéto niečo len ťažko budete hľadať, pretože sa jedná o unikát. Unikát už len z dôvodu jej histórie, ktorej prvej počiatky siahajú až do 18.storočia, kedy túto chalupu obýval miestny hospodár. V chalupe sa dodnes zachovali niektoré prvky a to nás pri príchode dovnútra pocitovo vracia do minulosti.

Veľkosť chalupy a samotného pozemku je taktiež niečo, čím sa nemôžu pýšiť ani niektoré rodinné domy. Pozemok s výmerou 1757m² je zväčša rovinatý a rozdelený na také 3 časti. Pozemok z pravej strany, zastavaná plocha a pozemok z ľavej časti domu. Všetky časti majú tú výhodu, že sú naozaj priestranné a ponúka sa možnosť na záhrade robiť alebo postaviť čokoľvek. Či už altánok pre autá, miesto na grilovanie, stále bude dostatok miesta na trávenie voľného času s rodinou či priateľmi.

Krížom cez obec preteká potok Opátka a máme štastie, že zadnú časť celého pozemku ohraničuje práve tento potôčik, ktorý dodáva tomuto miestu ešte väčšie čaro. Na pozemku sa okrem samotnej chalupy a potôčika nachádza terasa, kde už je predpríprava na zakrytý altánok s kamenným grilom a dve miestnosti na uloženie palivového dreva, záhradného náradia a podobne.

Zastavaná plocha len chalupy je 215m² a to ešte neviete, že sa tiahne až do výšky 3. podlaží. Podlahová plocha celej chaty je bezmála 300m² a to je už naozaj zaujímavý priestor. Chalupa je ešte z minulosti rozdelená na 2 časti, ktoré sú možné zbúraním jednej priečky opäť dostať do pôvodného stavu. Jedna časť chalupy je kompletne zrekonštruovaná spred 5 rokov a pri rekonštrukcii za zachovali aj pôvodné prvky a zároveň sa pridali moderné prvky, bez ktorých sa dnes už nezaobídeme. Hovorím konkrétne o elektrických radiátoroch s wifi ovládaním na diaľku, podlahovým vykurovaním či modernou kúpeľnou so sprchovým kútom.

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývačka s kachľovou pecou, Spoločenská miestnosť s krbom, kuchyňa a kúpelňa. Na poschodí sa nachádza čajovňa, hlavná spálňa, knižnica a v podkroví veľká detská izba. Zaujímavosťou je vínna pivnica s klembami v suteréne, v ktorej si vytvoríte to, po čom každý chatár sníva. Táto časť domu má výmeru 100m².

Druhá časť domu s výmerou 200m² sa nedávno dala do úplne pôvodného stavu a tak je tu priestor na zaujímavú architektúru, ktorá už bude vašim dielom. Na prízemí veľká denná časť s krásnym krbom, samostatná kuchyňa a na poschodí 100 metrový otvorený priestor, vhodný na herňu či ako obývacia časť s barovým pultom, biliardom a podobne. Tu sa rozhodne medze nekladú.

Chalupa je postavená s kameňa, avšak poschodie a podkrovie je už nadstavba. Pred pár rokmi bola kompletne vymenená strecha, okná a rozvody elektriny, vody a odpadov. Celá strecha je zaizolovaná a tak sa nemusíte obávať únikov tepla. V chalupe sa zachovali pôvodné kamenné klemby, či drevené trámy v izbách. Spájajú sa tu prvky moderny a histórie a dokopy to pôsobí úžasne. Chalupa sa nachádza v tichučkej doline Volovských vrchov, len 5 minút od vodnej nádrže Ružín. Tu zažijete čo znamená úplny pokoj. Tak si ho doprajte.

Ak vás táto ponuka zaujala, budem rád keď sa mi ozvete na číslo 0911 337 969.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: NA PREDAJ KRÁSNA CHALUPA PRI RUŽÍNE, OPÁTKA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.