REZERVOVANÉ - INVESTIČNÝ ZRUBOVÝ DOM V OŠČADNICI

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
802 m
2
okres Čadca
Oščadnica
pred 99 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 80 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

! ! ! REZERVOVANÉ ! ! !

Hľadáte miesto, kam budete môcť uniknúť od starostí všedných dní? Kde budete môcť v pokoji oddychovať, ale budete mať i široké spektrum športového vyžitia? Prípadne hľadáte investičnú príležitosť v oblasti cestovného ruchu? Ak ste aspoň jedenkrát odpovedali áno, máme ponuku presne pre Vás.

KARIN & PARTNERS ponúka na predaj štvorpodlažný zrubový dom nachádzajúci sa v malebnej časti obce Oščadnica Zadedová, priamo v horskom prostredí Kysúc a v tesnej blízkosti lyžiarskeho strediska SnowParadise Veľká Rača – Oščadnica. Pri dobrých snehových podmienkach je dokonca možné sa zviezť na lyžiach priamo k nástupnej stanici štvorsedačkovej lanovej dráhy Dedovka. Prípadne cca 1km dlhú trasu prejsť autom alebo si spraviť príjemnú prechádzku rozprávkovou zimnou krajinou. Dom bol skolaudovaný v roku 2012.

Tento nádherný zrubový dom pozostáva z dvoch takmer identických častí so samostatnými vchodmi. Priestrannou predsieňou vhodne zariadenou pre väčší počet hostí s dostatkom miesta na sedenie i uloženie ošatenia sa dostaneme na chodbu, z ktorej vedú drevené schody na druhé podlažie. Na prvom podlaží sa nachádza fínska sauna, sprchový kút, samostatné WC, sklad s pracovným stolom a technická miestnosť s práčkou. K prvej časti domu na tomto podlaží prislúcha terasa s úložným priestorom na drevo. K druhej časti patrí samostatný uzamykateľný sklad.

Druhé poschodie tvorí spojená kuchyňa s jedálňou a obývacím priestorom s teplovzdušným krbom. Celý dom, ale najmä táto miestnosť je nielen výborne dispozične, ale i veľmi esteticky navrhnutá a dekorovaná. Skvelým nápadom bolo umiestnenie sedenia pod oknom, z ktorého je dych berúci výhľad v ktoromkoľvek ročnom období. Z toho poschodia je aj východ na vonkajšiu terasu. Samozrejmosťou i na tomto poschodí je samostatné WC.

Drevenými schodmi pokračujeme na tretie poschodie, na ktorom sa nachádzajú tri samostatné izby a kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.

V obidvoch častiach zrubového domu sa sťahovacími schodmi dostaneme na štvrté poschodie. V jednej časti je zariadená podkrovná izba na prespanie ďalších osôb, v druhej časti je tento priestor nezariadený.

 

So starostlivosťou o zrubový dom majiteľom pomáha spoľahlivý pán bývajúci v okolí. V prípade záujmu by bolo možné s ním pokračovať v spolupráci.

 

Výmera: úžitková plocha 300m2, zastavaná plocha 163m2, pozemok 802m2

Video: https://www.youtube.com/watch?v=adSqGsltVDo

Lokalita:

Obec Oščadnica, ktorá je najväčšia obec na Kysuciach, patrí medzi najvýznamnejšie centrá letnej i zimnej turistiky na Slovensku. Výborne značené lesné cesty a chodníky sú vhodné na pešiu turistiku i cykloturistiku a umožňujú výber ľahkých, ale i náročných trás. Veľká Rača je najvyšším vrchom regiónu Kysúc a je súčasťou Národnej prírodnej rezervácie.

 

Cena: 399.500 eur v cene sú zahrnuté služby RK:

- komplexný právny servis - vypracovanie všetkých typov zmlúv

- komplexný finančný servis – vybavenie hypotekárnych úverov a poistení nehnuteľností

- poplatky spojené s notárskym overovaním podpisov na kúpnych zmluvách

- správny poplatok pri prevode vlastníckeho práva vo výške 66,-Eur na Okresnom úrade, katastrálnom odbore za kúpne zmluvy

 

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS.

Kontakt  k obhliadke:

Michal Šumec

0948 038 459

sumec@karinpartners.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Vnútorný kozub:
áno
Sauna:
áno
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ - INVESTIČNÝ ZRUBOVÝ DOM V OŠČADNICI

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.