TIMA Real - ponúka pekný starší dom v obci Pavlice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
150 m
2
Plocha pozemku:  
1534 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Trnava
Pavlice
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 166 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

IBA U NÁS ponúkame veľmi pekný a udržiavaný starší rodinný dom v obci Pavlice vzdialenej od Trnavy cca 15 - 20 min. autom. Tiež veľmi dobrá dostupnosť smer Galanta a diaľnica D1 a R1. RD bol postavený v 70 - tych rokoch. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb, dvoch priechodných izieb, novej kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom a oddeleným WC, veľká kuchyňa a dve špajze. Ďalej samostatná izba so samostatným vchodom. Vedľa sklad, pod ktorým sa nachádza pivnica, v ktorej je umiestený kotol na plyn, taktiež kotol na tuhé palivo a východ na povalu. Veľký slnečný dvor s úkolom a hospodárskymi budovami vhodnými na chov domácej hydiny a priestranná záhrada s ovocnými stromami a viničom. Rodinný dom je vhodný na trvalé bývanie a tiež aj ako chalupa.

V obci sa nachádza materská škôlka, obecný úrad, coop jednota, malý bar, milí ľudia. Vo vedľajšej obci Voderady je obvodný lekár aj zubný lekár, ZŠ s MŠ, umelecká škola, fara...

Cena DOHODOU

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: TIMA Real - ponúka pekný starší dom v obci Pavlice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.