ARETÉ REAL - PREDAJ NOVOSTAVBY 6-IZBOVÉHO RODINNÉHO DOMU V TICHEJ LOKALITE PEZINKA, JAVOROVÁ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
170 m
2
Plocha pozemku:  
534 m
2
okres Pezinok
Pezinok
Javorová
pred 280 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 272 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu v Pezinku vo veľmi peknom a tichom prostredí v novej lokalite Kučišdorfskej doliny na Javorovovej ulici. Rodinný dom je dvojpodlažný, 6-izbový (pôvodne 5) so zastavanou plochou 100 m2, úžitkovou plochou 170,31 m2. Skolaudovaný bol v roku 2013, postavený z tehly, zateplený polystyrénom, má drevený krov pokrytý betónovou škridlou. Vykurovanie domu je ústredné plynovým kotlom s veľkým zásobníkom vody zn. Vaillant prostredníctvom oceľových radiátorov a s podlahovým preteplením v oboch kúpeľniach. Mesačné náklady na vykurovanie sú 80 EUR/mesiac. Rodinný dom má aj predprípravu na solárne panely. Ďalšia alternatíva vykurovania je pec umiestnená v obývacej izbe, ktorá umožňuje dostatok tepla pre celé podlažie a z časti aj poschodie. Okná domu sú plastové. Interiérové dvere sú drevené s obložkovými zárubňami. Podlaha je pokrytá v chodbe, kuchyni a kúpeľniach dlažbou, v obývacej izbe drevenými parketami a v izbách laminátovou plávajúcou podlahou. Vchodové dvere sú plastové bezpečnostné. 

Dispozičné riešenie a vybavenie domu:

1.NP.: zádverie, šatníková chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC - umiestnený je tu aj kotol, sklad, hala, technická miestnosť, kuchyňa s masívnou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi - (varná doska, elektrická rúra, digestor, samostatne stojaca umývačka riadu), obývacia izba s jedálenskou časťou a výstupom na priestrannú terasu a samostatná izba. Pod schodiskom sa nachádza komora.

2.NP.: schodište s chodbou, 4 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou a WC, 2x balkón - na 1 je vstup z dvoch izieb a na 2 je vstup z izby a kúpeľne.

Pozemok o výmere 534 m2 je veľmi pekne upravený trávnikom, skalkou a zámkovou dlažbou. Na pozemku je bazén s možnosťou prekrytia s úložným priestorom, záhradný domček, pieskovisko, prístrešok na drevo. Orientácia záhrady je na juh. Vstupná brána do pozemku má automatické otváranie na diaľkové ovládanie. 

Rodinný dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite na úpätí Malých Karpát na okraji okresného mesta Pezinok a taktiež blízko hlavného mesta Bratislava. Mesto Pezinok leží na úpätí Malých Karpát, poskytuje svojim obyvateľom množstvo kultúrnych podujatí, turistiky a zelene. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - nachádzajú sa v ňom zdravotné strediská, lekárne, obchodný dom, kultúrny dom, banky, pošta, pekáreň, supermarkety, hypermarkety, reštaurácie, materské školy, základné školy, gymnázium a aj obľúbený Zámocký park. 

Cena: 295 000 €. HÚ možný. Dohoda možná.

Kontakt: 0911/247 257

www.arete.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: ARETÉ REAL - PREDAJ NOVOSTAVBY 6-IZBOVÉHO RODINNÉHO DOMU V TICHEJ LOKALITE PEZINKA, JAVOROVÁ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.