RODINNÁ VILA S VNÚTORNÝM BAZÉNOM, OBEC LIMBACH

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
440 m
2
Plocha pozemku:  
1002 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Pezinok
Pezinok
Pezinok
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 124 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj samostatne stojacu trojpodlažnú nadštandardnú Rodinnú vilu vo vyhľadávanej lokalite Limbachu časť – MACHERGUT s nádherným výhľadom a interiérovým bazénom, Limbová ulica.

Nehnuteľnosť je určená pre ľudí, ktorí túžia po relaxe a tichej lokalite s krásnym výhľadom. Celý objekt rodinnej vily je podpivničený.

Úžitková plocha domu je 440,3 m2, pozemok o výmere 1002 m2, z toho zastavaná plocha 208 m2.

Nehnuteľnosť bola kolaudovaná v roku 2005.

DISPOZÍCIA:

Suterén (139,8 m2) - bazén so vstupom do záhrady, strojovňa pre bazén, hala s krbom využitá ako WELLNESS, sauna so sprchovacím kútom a WC, kotolňa, prechodová chodba, schodisko, 2x vináreň.

Prízemie (176,6 m2) - vstupná hala, pracovňa, veľká obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou so vstupom do záhrady, toaleta, zimná záhrada, veľké drevené schodisko do podkrovia, balkón, terasa, garáž (ktorá je súčasťou domu).

Poschodie (123,9 m2) - 4 x spálňa, veľká kúpeľňa s rohovou vaňou, terasa, balkón.

VYBAVENIE:

Na RD je priamo naviazaná samostatná garáž o výmere 3,5 x 5,5m. Bazén je samostatné stojaci, pripojený v úrovni suterénu 4,80 x 7,005m (monoliticky s izolačnou fóliou ,,HEAVY DUTY“). Krov jednoduchý, drevený, v priečnom smere stužený klieštinami, v pozdĺžnom smere debnením. Súčasťou RD sú spevnené plochy prístupových komunikácii do RD a garáže. Dom je postavený z tehly PROTHERM 38 hr. 400 mm so sedlovou strechou (tvrda pálená krytina BRAMAC). Na pozemku je aj kopaná studňa. Súčasťou domu sú aj terasy.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete - elektrina, voda, plyn, kanalizácia.

INTERIÉR:

Interiér rodinnej vily je presvetlený, vzdušný, drevené interiérové dvere, drevené dubové parkety, v podkroví sú osadené strešné okná VELUX, obklady v kúpeľni, talianska dlažba, plastové okná (trojsklo) v celom dome značky Renau, na prízemí domu je podlahové kúrenie, plynový kotol značky Buderus so zásobníkom vody, výstup na terasu a do záhrady cez troje posuvné dvere (presklená časť ako zimná záhrada - súčasť obývačky), 2 x krb ( v suteréne a na prízemí), drevené schodisko, výstup na povalu.

EXTERIÉR:

Exteriér rodinnej vily tvoria exteriérové žalúzie na všetkých oknách, terasy a balkóny, spevnené plochy na parkovanie vo dvore (zámková dlažba), drevený altánok, zateplený dom, kované zábradlia, oplotený pozemok.

Záhrada – závlahový systém, studňa, výsada stromov, okrasné dreviny, kry, romantická fontána. Najväčším plusom nehnuteľnosti je súkromie, nakoľko je na pozemku bohatá výsada rastlín a stromov, záhrada ponúka absolútne súkromie a pokojný relax. Na pozemok nie je vidieť z ulice ani od susedov.

Cena nehnuteľnosti je 590 000 € + dohoda. Viac info v RK.

V cene nehnuteľnosti je už zahrnutá odmena za právny servis vrátane všetkýchpoplatkov s prevodom nehnuteľnosti až po list vlastníctva.

Možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám ponúka bezplatné stretnutie s hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes na tel. čísle +421 908 606 458 alebo +421 907 713 119.

Popis lokality

Obec Limbach leží na úpätí Malých Karpát v blízkosti hlavného mesta SR Bratislava. V obci je základná škola, materská škola, školský klub detí, miestna knižnica, pošta a športový areál s futbalovým ihriskom. V okolí obce Limbach je možnosť výletov po vyznačených turistických trasách do okolitých lesov Malých Karpát a do rekreačných oblastí Suchý vrch a Medvedie údolie (Limbašská dolina). V obci sa nachádzajú potraviny, čerpacia stanica, vinárstva, reštauračné a ubytovacie zariadenia, pohostinstvá a cukráreň s detským ihriskom.

Vek stavby:
< 20 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Bojler
Terén:
Rovina až mierny svah
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bazén:
áno
Sauna:
áno
Posiľnovňa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.