PREDAJ - nadštandardný 5i RD,pozemok 3804 m2, bazén,okr.Pezinok

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
287 m
2
Plocha pozemku:  
3804 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Pezinok
Pezinok
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 126 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka Exkluzívne na predaj dvojpodlažnú rodinnú vilu s exteriérovým bazénom a veľkým udržiavaným pozemkom v obci v okr. Pezinok.

Dom bol skolaudovaný v roku 2005, zastavaná plocha 254,2 m2, celková úžitková plocha 287,3 m2, pozemok priliehajúci k domu o výmere 3804m2.

POPIS:

Prízemie:

Prízemie je rozdelené na dennú a nočnú časť a priestory vybavenosti.

Dennú časť domu tvorí vstupná hala s galériou, obývacia izba s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby orientovanej na JV (vstup do domu, JZ a SZ je možné priamo prejsť na krytú terasu (11,5 m2) a cez ňu do záhrady. Vysokokvalitná kuchynská linka s ostrovčekom je kompletne vybavená značkovými vstavanými spotrebičmi, súčasťou kuchyne je špajza.

Nočnú časť domu tvorí samostatná spálňa, pracovňa, šatník, kúpeľňa a samostatné WC.

Priestory vybavenosti tvorí technická miestnosť a dvojgaráž.

2. nadzemné podlažie:

K 2. nadzemnému podlažiu vedú schody obložené drevom so zábradlím kombinovaným nerezom a veľkoplošným hrubostenným sklom. Poschodie je tvorené dvoma spálňami, kúpeľnou, samostatným WC, čajovou kuchynkou a samostatným šatníkom pri spálni. Z galérie a spálne je prístup na veľkú 71m2 terasu orientovanú na juhozápad.

Vila pôsobí svetlým a vzdušným dojmom, predáva sa kompletne zariadená kvalitným nábytkom BRIK. Je dlhodobo využívaná ako víkendový dom, je udržiavaná, takmer nevykazuje známky opotrebenia.

Záhrada je skultivovaná, osadená okrasnými drevinami a kríkmi, vybavená automatickým zavlažovacím systémom. Na pozemku sa nachádza studňa, ktorá slúži pre zavlažovací systém a bazén. Prekrytý bazén s rozmermi 7,5m x 3,5m je vybavený protiprúdom.

Rodinná vila sa nachádza v pokojnej časti obce vzdialenej 20km od Pezinka, poskytuje súkromie, nadštandardné pohodlie a neoceniteľný relax pre viacčlennú rodinu. Pocit z bývania vo vile je výborný, vážnym záujemcom odporúčam presvedčiť sa na vlastné oči !!!

V prípade záujmu o danú nehnuteľnosť, viac informácií o nehnuteľnosti, o cene a jej polohe podám pri telefonickom kontakte 0915 570 802.

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.