Pekný 4 izb. rodinný dom / Lodenica Piešťany

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
124 m
2
Plocha pozemku:  
340 m
2
okres Piešťany
Piešťany
pred 188 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 185 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám rodinný dom typu dvojdom v najlukratívnejšej obytnej zóne kúpeľného mesta Piešťany,časť Lodenica pri jazere Sĺňava. Dom má úžitkovú plochu 124,9 m2 a pozostáva z 4 obytných miestností praktickej dispozície: na prízemí sa nachádza priestranná, príjemne svetlá denná časť domu, pozostávajúca z obývacej miestnosti, voľne prepojenej na jedáleň a kuchyňu a príslušenstva ( prvé WC, vstupná hala, kuchyňa, komora). Na 1 NP sa nachádza nočná časť domu s tromi spálňami, hlavnou kúpeľňou (vaňa aj sprchový kút, WC) a praktickou technickou miestnosťou. Exteriérovú časť domu tvorí zastrešená terasa o výmere 20 m2 a vkusne upravená okrasná záhrada. V prednej časti pozemku je vyhradené parkovacie miesto pre 2 autá. Dom je vybavený všetkými inžinierskymi sieťami, vrátane optických káblov pre najrýchlejší internet, s nízkymi nárokmi na prevádzku-mesačné náklady sú iba 130,- EUR. Vykurovanie riešené plynovým kotlom, resp. interiérovým krbom. Interiéry aj exteriér je v mimoriadne udržiavanom stave, presvedčte sa zhliadnutím našej 3D virtuálnej obhliadky:

https://my.matterport.com/show/?m=FNpNZVhWXYH

Názor makléra: Praktický rodinný dom rozumnej dispozície pre náročnejšiu klientelu vo vyhľadávanej vilovej štvrti. Benefitom je udržiavaný, TOP STAV tejto nehnuteľnosti a kompletné elegantné zariadenie zahrnuté v cene.

Nepremeškajte príležitosť získať bývanie v tejto obľúbenej lokalite: Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality. Zavolajte nám už dnes a dohodnite si poradie na prvé kolo obhliadok.

Nehnuteľnosti v TOP lokalite Piešťany obytnej zóny Lodenica sú predurčené na luxusné víkendové a rodinné sídla pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a priateľmi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: len 200 m od jazera pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie... ). Len 200 m Vás bude deliť od jedinečnej 12 km dlhej cyklotrasy ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", cca 20 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 30 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. Teraz máte šancu aj Vy získať bývanie na tejto prestížnej adrese!

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností a odmeny R1reality

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

Za výhodnejších finančných podmienok ( zľavy, akcie ) poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, energetického certifikátu, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov a pod.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bola vykonaná v zmysle zákona ,daná nehnuteľnosť bola zaradená do energetickej triedy B.

Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Posiľnovňa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.