Veľkorysý rodinný dom s pozemkom 723 m2, Piešťany, širšie centrum

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
723 m
2
okres Piešťany
Piešťany
Holubyho
pred 254 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 254 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný rodinný dom neďaleko centra v kúpeľnom meste Piešťany. Ide o stavbu, pozostávajúcu z dvoch rodinných domov z roku 1931, ktoré prešli kompletnou rekonštrukciou v roku 2005. Dom je situovaný v tichej, jednosmernej uličke v blízkosti základnej a materskej školy na pozemku celkovej výmery 723 m2, zastavaná plocha činí 165 m2, úžitková plocha domu je 300 m2. Dom je nepodpivničený, s jedným nadzemným podlažím a podkrovím. V nadzemnom podlaží sa nachádzajú 2 izby (obývacia izba s dataprojektorom a projektorovou stenou), zádverie, hala, špajza, kúpeľňa, kuchyňa, schodisko, terasa. V podkroví sa nachádzajú 4 izby, chodba, kúpeľňa a zaujímavo riešená galéria schodiska s otvoreným výhľadom do kuchyne s jedálňou na prízemí. Vykurovanie domu je ústredné podlahové + radiátory, dva kotle na plyn zn. Vailant sú osadené v kúpeľni. Dom disponuje kvalitným teplovzdušným krbom vybudovaným v roku 2012 s rozvodmi do obytných izieb. V exteriérovej časti je situovaná terasa (pod terasou je malá pivnica, 2x2m), ktorá voľne prechádza do záhradnej časti s vyhrievaným vonkajším bazénom, fontánou, záhradného domčeku s využiteľným podkrovím a zdrojom úžitkovej vody, altánku so zavedenou vodou a elektrikou a vyhradeného krytého stojiska pre dve autá, tiež disponujúceho prípojkou vody a elektriny. Samozrejmosťou je existencia všetkých IS, automatického závlahového systému, náklady na energie tohto priestranného domu činia vďaka kvalitnej kompletnej rekonštrukcii iba 150,- € mesiac. Výborná lokalita s občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti (PRIOR, OC Kocka, LIDL, BILLA, škola, škôlka, notár,..), v blízkosti mestského parku (400 m) a centra mesta (750 m).

Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality Piešťany.

Názor makléra: Veľkorysá, zaujímavo riešená rodinná vila s väčším pozemkom, situovaná v pešej dostupnosti od centra mesta. Benefitom je dobrý stav nehnuteľnosti, kompletná rekonštrukcia a zaujímavé architektonické prvky (priznané trámy a pod.) Ideálny dom pre komfortné bývanie alebo vzhľadom na unikátnu lokalitu a nadštandardnú úžitkovú plochu aj ako sídlo firmy, ambulancie, súkromnú škôlku a pod.

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, odmenu R1reality

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bola vykonaná v zmysle zákona. Podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu bola nehnuteľnosť zaradená do energetickej triedy B.

Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality, zavolajte nám a rezervujte svoj termín na obhliadku tejto jedinečnej nehnuteľnosti.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Eurookná
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Posiľnovňa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Veľkorysý rodinný dom s pozemkom 723 m2, Piešťany, širšie centrum

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.