Rodinný dom 3+1, garáž, záhrada, pozemok 668 m2, Ostrov - Malé Orvište

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m
2
okres Piešťany
Piešťany
pred 279 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 275 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

176660 - Na predaj obývateľný jednopodlažný rodinný dom, len kúsok od mesta Piešťany, v tichej lokalite obce Ostrov - časť Malé Orvište. Dom bol postavený v sedemdesiatych rokoch z tehly, pred 7 rokmi bol rekonštruovaný. Pozostáva zo vstupnej chodby, 3 izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne a samostatného WC. Za domom je terasa s prístupom z kuchyne. Okná v dome sú plastové, podlahy sú pokryté laminátom a v jednej z izieb je linoleum. Stropy sú znížené. V rámci rekonštrukcie boli kompletne vymenené elektrické rozvody a rozvody vody a odpadu. Strecha je plechová. Kúrenie je ústredné - plynové. Dom je pripojený ku všetkým inžinierskym sieťam - obecný vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn. Na pozemku sa nachádza tiež studňa. Vo dvore je murovaná samostatne stojaca garáž pre 1 auto, za domom pri vstupe do záhrady sa nachádza záhradný domček, ktorý je pripojený na plyn a elektrinu. V záhrade sú drevené prístrešky slúžiace v minulosti na chov hydiny. Celková výmera pozemku je 668 m2, je celý oplotený. Mesačné zálohové platby sú aktuálne 120 Eur. Dom sa nachádza v príjemnej tichej lokalite pri obecnom parku. Obec disponuje výbornou občianskou vybavenosťou - nachádza sa v nej Základná škola, Materská škôlka, pošta, obchody, reštaurácie ....V prípade záujmu je možnosť ponechať v dome aj nábytok a zariadenie.

Cena dohodou.

Viac informácii na tel. čísle 0905 248 196 alebo mailovej adrese petovska@vasereality.sk

V cene nehnuteľnosti  je zahrnutý kompletný právny servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Vaše Reality?

Osobný a individuálny prístup ku každému klientovi založený nielen na vysokej profesionálnej úrovni, ale aj na ľudskom prístupe. Ponúkame bezplatný právny servis, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad, uhradíme taktiež všetky poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva. Taktiež Vám je bezplatne k dispozícii finančný špecialista, ktorý pre Vás pohodlne zariadi HÚ a vo väčšine prípadov dokáže dojednať výhodnejšie podmienky, ako keď si klient vybavuje HÚ sám. Zabezpečíme pre Vás kompletný servis s maximálnou bezpečnosťou.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších viac ako 1000 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.