Rodinný dom /v blízkosti OD Kocka /Piešťany

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
370 m
2
okres Piešťany
Piešťany
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 186 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj menší rodinný dom v obľúbenej lokalite Piešťan, pri OC Kocka. Ide o jednopodlažnú, bezbariérovú stavbu tehlovej konštrukcie s rovnou strechou,obdĺžnikového pôdorysu, celková úžitková plocha cca 100 m2, celková výmera pozemku je 370 m2.

Dom pozostáva z 3 obytných izieb južnej orientácie, príslušenstvo tvorí chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa štvorcového pôdorysu. Dom je zateplený, okná plastové, podlahy po rekonštrukcii (laminátové, dlažba), vykurovanie je riešené plynovým kotlom, vybavený klimatizáciou. Energetické náklady činia cca 100,- € mesiac, energetický certifikát predpokladáme triedy C.

Dom disponuje malou záhradou s altánkom a automatickým zavlažovacím systémom, bez vjazdu na pozemok (parkovanie možné na blízkom mestskom parkovisku).

Na nehnuteľnosť bol vyhotovený znalecký posudok na 158.000,- EUR.

Názor makléra: Menší, jednobytový rodinný domček, ihneď obývateľný, výnimočne vhodný pre bezbariérové bývanie seniorov či malú rodinku. Výrazným benefitom je výhodná poloha v obľúbenej časti mesta s výbornou občianskou vybavenosťou-v bezprostrednej blízkosti škôlky, umeleckej školy, základnej a strednej školy na Mojmírovej ulici, obchodných centier, zdravotného strediska, reštaurácií, v pešej dostupnosti autobusovej a železničnej stanice atď..

Exkluzívna ponuka, iba v R1reality Piešťany

Radi Vám zorganizujeme obhliadku tejto jedinečnej nehnuteľnosti, zavolajte nám už dnes:

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

4. províziu realitnej kancelárie

Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, energetického certifikátu, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov, výrobu, dodanie a návrh Vášho nábytku a pod.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Bezpečnostné dvere:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.