Útulný rodinný dom /mestská časť Floreát/ Piešťany

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
400 m
2
Plocha pozemku:  
477 m
2
okres Piešťany
Piešťany
pred 253 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 253 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj kvalitný rodinný dom v lukratívnej časti obytnej zóny Floreát v kúpeľnom meste Piešťany. Ide o stavbu s praktickým pôdorysom v tvare "L", osadenom na pozemku celkovej výmery 477 m2, zastavaná plocha činí 180 m2, úžitková plocha je 280 m2 (1. NP a podkrovie) + 121 m2 PP. Dom je prízemný, čiastočne podpivničený, s jedným nadzemným podlažím a podkrovím. Dom pozostáva zo 7 obytných miestností (na 1 NP sú situované dve spálne, obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, v podkroví sa nachádzajú 4 obytné miestnosti), príslušenstvo tvoria 3 kúpeľne (1 x na každom podlaží), 2 x WC, chodby, šatník a sklad. V suteréne je situovaná garáž, technické zázemie (práčovňa, kotolňa) a rodinné wellness, disponujúce fínskou saunou, ochladzovacím bazénom a hygienickým zázemím. Konštrukčne ide o murovanú stavbu z tehál Porotherm hr.40 cm, fasáda domu s efektným tehlovým obkladom klinker. Dom je osadený v prednej časti pozemku s dostatočným miestom na okrasnú predzáhradku, ďalej disponuje okrasnou záhradou a priestrannou, krytou terasou z obývačky, umožnený vjazd a parkovanie autami aj v nádvorí domu. Samozrejmosťou je existencia všetkých IS, podlahové kúrenie, náklady na energie činia 200,-€ mesiac.

Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality Piešťany.

Názor makléra: Priestranná rodinná vila v dobrom stave, v príjemnom vyhotovení a nadštandardnou výbavou. Ideálna pre pohodlné bývanie väčšej rodiny či spojenie podnikania s bývaním. Benefitom je situovanie nehnuteľnosti v obľúbenej, tichej vilovej štvrti Floreát, v pešej dostupnosti do centra mesta či SPA Piešťany.

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Podrobnosti v R1reality FINANCE.

Ponúkaná cena už zahŕňa:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, odmenu R1reality

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu je možné predpokladať zaradenie do energetickej triedy B.

Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality, zavolajte nám a dohodneme sa.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Posiľnovňa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.