Iba u nás: veľký rodinný dom so záhradou v obci Plavecký Štvrtok (Malacky len 8 km)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
207 m
2
Plocha pozemku:  
200 m
2
okres Malacky
Plavecký Štvrtok
pred 232 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 221 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Centrum realít Vám ponúka na predaj rodinný dom v pokojnej časti obce Plavecký Štvrtok. Nehnuteľnosť je situovaná v zástavbe rodinných domov, je vhodná i na podnikanie.

Udržiavaný rodinný dom s rovnou strechou má úžitkovú plochu až 207 m2 (plus ďalších 90 m2 podzemné podlažie - pivnica). K domu prináleží pozemok cca 200 m2, nakoľko za domom sa nachádza ďalšia nehnuteľnosť. V prípade záujmu sa dá odkúpiť celý pozemok o rozlohe 561 m2 spolu s ďalším rodinným domom.

Na pozemok sa vchádza kovanou bránou. Chodníky a spevnené plochy sú vyhotovené zo zámkovej dlažby.

Zastavaná plocha domu činí 102 m2. Je trojpodlažný, jedno podzemné plus dve nadzemné podlažia. Je možné ho upraviť na dvojgeneračný. Dom bol kolaudovaný v roku 1977, je prevažne v pôvodnom stave, no udržiavaný. V roku 2008 boli menené plastové okná so žalúziami a vstupné dvere, a v roku 2010 bola rekonštruovaná kúpeľňa na 1. podlaží a osadená nová kuchynská linka. Obvodové a nosné múry pivnice sú z monolitického betónu, na nadzemných podlažiach zo siporexových tvárnic. V pivnici je umiestnený kotol na zemný plyn a plynový zásobníkový ohrievač na vodu. Pivnicu tvoria dve skladové miestnosti plus kotolňa a práčovňa. Na prvé nadzemné podlažie sa vchádza cez schodisko, priamo do veľkorysej vstupnej haly, cez ktorú sa plynule prechádza do chodby, so samostatnými vstupmi do kúpeľne, na toaletu, do šatníka, do kuchyne s komorou a do dvoch veľkých izieb. Druhé nadzemné podlažie sa skladá z centrálnej chodby so samostatnými vstupmi do troch spální a kúpeľne s toaletou. K dispozícii je široká terasa orientovaná do dvora. Súčasťou jednej z izieb je priestranná lodžia s výhľadom do ulice, s kovaným zábradlím. V jednej z izieb sú pripravené všetky rozvody, je možné bez problémov zriadiť druhú kuchyňu.

Nehnuteľnosť je vhodná ako aj na trvalé bývanie, i pre viacčlennú rodinu, tak i na kombináciu bývania s podnikaním.

Rodinný dom sa nachádza vo veľmi príjemnej lokalite na Záhorí, neďaleko mesta Malacky, v obci Plavecký Štvrtok. Obec je vzdialená len 8 km od Malaciek a 30 km od Bratislavy, vynikajúca dostupnosť po diaľnici. Obec je plne vybavená, k dispozícii je kompletná občianska vybavenosť, obchody, ambulancie, lekárne, pošta, zástavka autobusu, vlaku, škola, škôlka, futbalové ihrisko, športový areál, autoservis. Možnosť rybolovu, cykloturistiky.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Ing. Andrea Nagyová 0911 890 988, nagyova@centrum-realit.sk.

Cena tejto nehnuteľnosti je 95 000 EUR vrátane provízie pre RK.

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Iba u nás: veľký rodinný dom so záhradou v obci Plavecký Štvrtok (Malacky len 8 km)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.