Menší rodinný domček v obci Plavecký Štvrtok na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m
2
Plocha pozemku:  
316 m
2
okres Malacky
Plavecký Štvrtok
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Menší jednopodlažný domček v obci Plavecký Štvrtok na predaj. Nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom veľmi slnečnom pozemku o celkovej rozlohe 316 m2. Pozostáva z predchodby, ďalej menšej chodby, z ktorej sa vchádza do kuchyne, špajze a 2 miestností. Kúpeľna pozostáva z umývadla a vane, WC je samostatné. Dom je napojený na obecný vodovod, elektriku 220, plyn a verejnú kanalizáciu. V r. 2014 a 2017 bola na dome vymenená strešná krytina /plech/ a nové plastové okná. Nutná rekonštrukcia vrátane rozvodov elektriky 220/380. Dvor je orientovaný JZ.

V dosahu niekoľkých 100 metrov sa nachádza jazero zvané Pieskovňa. Jedná sa o rekreačnú lokalitu vhodnú na rybárčenie i vodné športy, aktívnu rekreáciu formou turistiky, hubárčenia, cyklistiky alebo kľudných prechádzok.

Táto lokalita je ideálna pre pokojné celoročné bývanie pre všetky vekové kategórie v blízkosti prírody.

Obec Plavecký Štvrtok leží v južnej časti Záhorskej nížiny. Je vzdialená 31 km severozápadne od Bratislavy a 20 km od rieky Morava. Obec má vynikájúce dopravné napojenie, stredom obce prechádza medzinárodná železničná trať Budapešť – Bratislava – Praha. Občianska vybavenosť je nasledovná: všeobecný lekár, detský lekár, stomatológ, lekáreň, materská škola, ZŠ, Obchodná akadémia, Stredná odborná škola, knižnica, pošta, multifunkčné ihrisko, obchody, reštaurácie, autobusová a železničná doprava s pravidelnými odchodmi do Malaciek a Bratislavy.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Menší rodinný domček v obci Plavecký Štvrtok na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.