Predané !!! RD s pozemkom 2705m2 v Podlužanoch pri Bánovciach n/B.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
158 m
2
Plocha pozemku:  
2705 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Podlužany
pred 287 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 277 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V centre obce Podlužany ponúkame na predaj jednopodlažný, nepodpivničený, starší rodinný dom na rozľahlom, slnečnom a rovinatom pozemku o výmere 2705m2 /21m x131m/, z toho zastavaná plocha domu je cca 200 m2, úžitková plocha domu je cca 158m2. Dom je v OV s vysporiadaným pozemkom bez tiarch. Situovaný je  medzi rodinnými domami v intraviláne obce. Neobývaný je asi 1 rok. Predáva sa v pôvodnom stave, čo umožňuje novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

Popis:  Dom bol postavený v tridsiatych rokoch min. storočia. Pri stavbe bol použitý stav.materiál pálená tehla v kombinácií s kameňom, strešná krytina je škridlová. Predná, obytná časť domu pozostáva zo vstupnej verandy, chodby, troch izieb, kuchyne, kúpeľne a komory. Vo všetkých troch izbách je drevená podlaha, v kuchyni, kúpeľni, verande a komore je betónová podlaha s linol. krytinou. Vykurovanie je plynovými gamatkami, ohrev vody elektrickým bojlerom. V zadnej časti domu sa nachádza prístavba garáže so zavedenou elektrinou a dreváreň. Nehnuteľnosť je napojená na el.energiu 230/400V, obecný vodovod a plyn. Súčasťou nehnuteľnosti sú dve funkčné studne a hlavne veľký, rovinatý a slnečný pozemok s úrodnou pôdou. Nehnuteľnosť je po rozsiahlej rekonštrukcii vhodná na celoročné, ako aj víkendové bývanie, prípadne na podnikanie aj bývanie, ako aj na investičné účely.

Obec Podlužany sa nachádza približne 7 km od okr.mesta Bánovce n/B. a 26 km od okr.mesta Trenčín. Je vstupnou bránou do mikroregiónu Podhorie s nádhernou prírodnou scenériou s piatimi prírodnými rezerváciami a dvoma prírodnými pamiatkami. Veľkou výhodou je blízkosť mesta Bánovce n/B. s výbornou dostupnosťou na hlavný ťah Trenčín-Prievidza a tiež kompletná občianska vybavenosť s dobrým autobusovým spojením. Poloha obce ponúka možnosti aktívneho oddychu a športového vyžitia, ako cykloturistika, turistika, rybolov /blízkosť priehrady/. Obec a okolitá príroda je dobrým poľovným a hubárskym revírom. Doporučujem pre kľudné, tiché a zdravé prostredie.                 

Cena 62 000 €

V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať mailom ako aj telefonicky. Možnosť bezplatného finančného poradenstva ( riešime všetky banky na území SR s najlepšími podmienkami na trhu - možnosť nezáväznej ponuky na porovnanie). V prípade záujmu o rekonštrukciu danej nehnuteľnosti možnosť vypracovať vizualizácie, projektové riešenia, projektové dokumentácie aj kompletné vybavenie - na kľúč. Samozrejmosťou je kompletná inžinierska činnosť vykonávaná našou spoločnosťou zaoberajúcou sa okrem sprostredkovania aj projektovaním a realizáciou vašich predstáv! Dôverujte profesionálom v obore, profesionálom v nehnuteľnostiach. Ceny uvedené v ponuke sú KONEČNÉ a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! V cene je kompletný právny servis, vypracovanie profesionálnych zmlúv, vklady na kataster aj s poplatkami, notárske overenia + možnosť využitia ďalších služieb ako financovanie, znalecký posudok,dedičské konania, vysporiadania, projektovanie a zrealizovanie vašich predstáv...

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: Predané !!! RD s pozemkom 2705m2 v Podlužanoch pri Bánovciach n/B.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.