LEXXUS-PREDAJ Apartmánová Vila LESNA RESIDENCE - Tatranská Štrba

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1360 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
okres Poprad
Poprad
Lúčna
pred 335 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 290 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj - luxusná apartmánová Vila A v Tatranskej Štrbe, ktorá je súčasťou komplexu LESNA RESIDENCES pozostávajúceho z troch samostatných objektov A/B/C s nádherným výhľadom severne na Vysoké Tatry a južne na pohorie Nízkych Tatier a Liptovskú dolinu. Rezidenčné bývanie zaujme modernou architektúrou citlivo posadenou do atraktívnej Podtatranskej lokality, absolútnym komfortom rekreačného ako aj trvalého bývania a výbornou polohou v jednom z troch najväčších a najvýznamnejších turistických miest vo Vysokých Tatrách - Štrbského Plesa. Projekt Rezidencie Lesná predstavujú úplne novú úroveň bývania v prírode s vynikajúcimi možnosťami pre šport, zábavu, turistiku, relax...

O projekte:

Vila poskytuje atraktívny, komfortný a moderný priestor pre bývanie, obchod alebo trávenie voľného času neďaleko mesta Poprad, ktoré je centrom cestovného ruchu pod Vysokými Tatrami /len 18 km/, kde sa nachádza aj medzinárodné letecké spojenie - letisko Poprad. Ponúka rozšírenie možností moderného a kvalitného bývania, zohladňujúce súčasné podmienky realitného trhu spolu s dôrazom na kvalitu prevedenia stavby s rešpektovaním nových kvalitných a ekologických technológií, štandardov a moderného dizajnu. Ide o 4 podlažnú nadčasovú Vilu s piatimi jednotlivými apartmánmi a vlastnými dvoj-garážami, priestrannými terasami a pozemkom.

Lokalita:

Projekt Rezidencie Lesná sa nachádza v blízkosti najvyhľadávanejších stredísk zimných športov a letnej turistiky našich veľhôr VT. Najznámejšie a najvyššie položené stredisko Vysokých Tatier - Štrbské Pleso je od Vily vzdialené 8 km. V zimnej sezóne sú tak k dispozícii viaceré lyžiarske strediská ako Areál Snow - Štrbské Pleso, Lopušná dolina, Liptovská Teplička či Jasná - Chopok v Nízkych Tatrách. V letnom období sú k dispozícii kúpaliská a aquaparky Aquacity Poprad, Tatralandia - Liptovský Mikuláš, či golfové rezorty ako Golf Rezort v Tatranskej a Veľkej Lomnici.

Štandard stavby:

Vila A ako aj ostatné objekty sú realizované v najvyššej kvalite tradičným konštrukčným systémom z obvodového tehlového muriva Porotherm 30 P+D zateplených kontaktným systémom Baumit EPS 70S s hrúbkou 120 mm. Stropná konštrukcia je z keramického predpätého stropného systému Porotherm s nosníkmi KPSN s keramickými vložkami KSV 17/45 v hrúbke 240 mm. Strechy sú pultové s izoláciou z minerálnych dosiek, strešná krytina a klampiarske výrobky sú z titán zinkového pred-zvetralého bridlicovo-šedého plechu RHEINZINK. Výplňové otvory sú hliníkové, systém Aliplast z hliníkových profilov Imperial. Prevažný systém otvárania je posuvne sklopný so štrbinovým mikroventilačným vetraním. Povrchové úpravy exteriéru sú kombinácia veľkoformátových žulových dosiek VERDE UBATUBA s úpravou waterfinish a dreveného obkladu THERMOWOOD - severská borovica.

Štandard interérov:

Podlahy a obklady sú v rámci štandardu z talianského mramoru typového označenia Galileo / Emperador / Brecsia / Alicante / Boticcino / Verde / Carara a Bianco Lassa vena Oro, pričom každý z apartmánov je unikátny a jedinečný použitím iného mramoru a obkladov ako ostatné. Schodisko každého apartmánu je realizované v kombinácii drevo - kov so skleneným presklením zábradlia. Kúrenie je nízkoteplotné podlahové UNIVENTA. Zdrojom tepla na kúrenie a TÚV je samostatné tepelné čerpadlo voda - vzduch pre každú Vilu zvlášť. Apartmány sú v rámci štandardu vybavené bielou sanitou a luxusnými kuchynskými linkami.

Vila je nadštandardná a luxusná samostatná budova s vlastným pozemkom s podielom na prístupovej komunikácii, ktorá môže slúžiť ako rekreačno rezidenčný objekt pre skupinu viacerých vlastníkov, alebo ako reprezentatívne rekreačno konferenčné sídlo pre nadčasové spoločnosti a firmy.

V prípade nadobúdania vlastníctva pre PO ako platcu DPH, nie je povinnosť úhrady DPH nakoľko je nehnuteľnosť 5 rokov od kolaudácie v zmysle prenesenia daňovej povinnosti zo zákona o DPH.

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
4+
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
4+
Terasa:
áno

Na mape: LEXXUS-PREDAJ Apartmánová Vila LESNA RESIDENCE - Tatranská Štrba

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.