Iba u nás!! Rodinný dom + záhrada a garáž 976m2, Považská Teplá

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Považská Bystrica
Považská Bystrica
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO RealityVám ponúka na predaj rodinný dom v meste Považská Bystrica v časti Považská Teplá. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 976m2 kolaudovaný v roku 2001. Má dve poschodia, pivnicu, povalu a garáž.

Na prvom podlaží sú 3 samostatné izby, jedna je aj s lódžiou, veľká kuchyňa, jedálenský kút, samostatné splachovacie WC, samostatná kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, špajza a vstupná chodba. Z chodby vedú schody na druhé podlažie, ktoré je oddelené dverami. Nachádzajú sa tu ďalšie 2 samostatné izby, jedna s lódžiou, otvorená priestranná obývacia izba, z ktorej vedie ešte jedna malá miestnosť určená ako možný samostatný vchod, kuchyňa so špajzou, samostatné splachovacie WC, samostatná kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom a vstup na povalu. Podkrovie je možné si prerobiť ako obytnú časť alebo ponechať ako odkladací priestor. Dom má drevené okná a je podpivničený.

Dom je možné rozdeliť pre dve rodiny i keď vstup do domu je momentálne len jeden, s možnosťou pristaviť si vstup z druhej strany domu. Dom je pripojený na plyn, elektrinu a obecný vodovod, kúri sa plynovým kotlom s možnosťou použiť aj tuhé palivo. Postavený je z pálenej tehly. Odpad je riešený formou žumpy.

Za domom je pristavený menší domček slúžiaci ako kurín pre sliepky a za ním o rozlohe približne 300m2 pooraná záhrada s oddeleným plotom. Dom je plne funkčný vhodný pre väčšiu rodinu alebo pre dve samostatné generácie. Je veľký, priestranný, svetlý, s veľkými izbami a dvorom pre ten najlepší oddych a čas strávený s rodinou.

Dom je postavený v blízkosti centra v tichej a kľudnej lokalite. V blízkosti sa nachádza komplet občianska vybavenosť. V okolí domu je tiež nádherná príroda s množstvom turistických trás a miest k oddychu. V okolí sa nachádza napríklad Manínska tiesňava, Vodná nádrž Nosice, Považský hrad, Kostolecká tiesňava a mnoho ďalšieho. Ak hľadáte veľký rodinný dom s veľkým pozemkom, milujete dopestovanie vlastnej úrody a podhľad na prekrásne hory pri rannej káve, tak práve tento dom je pre Vás.

Pre lepšie znázornenie domu máte k dispozícii 3D prehliadku:

https://my.matterport.com/show/?m=udrPsoqwUTn

Cena domu je 420.000,-€.

Mesačné náklady: približne 200,-€

Bc. Natália Príbelová

RADO Reality Group

Tel: +421 948 103 990

E-mail: pribelova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Elektrický prúd:
220/380V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.