Rezervované! Prenájom rodinného domu v Pravenci

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
150 m
2
okres Prievidza
Pravenec
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 288 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Novinka RK! Exkluzívna ponuka - prenájom útulného rodinného domčeka práve pre Vás, moderný 3 izbový rodinný dom v obci  Pravenec pri Prievidzi, ktorý stojí na slnečnom rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 675m2, RD je po kompletnej rekonštrukcii.

Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej haly, kúpeľne  so sprchovým kútom a WC, priestrannej kuchyne prepojenou s obývačkou a východom na prestrešenú terasu. Na druhé podlažie sa dostaneme dreveným schodiskom, tu sa nachádza spálňa so šatníkom, detská izba, kúpeľňa s vaňou a WC. Rodinný dom je celopodpivničený s kotolňou, práčovňou a množstvom úložných priestorov, podkrovie domu taktiež ponúka úložný priestor.

Na pozemku sa nachádza voľne stojaca garáž spolu so záhradným domčekom.

Kúrenie v dome je plynovým kotlom, prípadne elektrikou - obojživelník, alternatíva sú krbové kachle v obývačke. Prízemie je domu je vykurované podlahovým kúrením, na poschodí sú osadené radiátory. Odpad je zvedený do miestnej kanalizácie. Strecha je sedlová s betónovou krytinou Bramac. RD je zateplený s novou fasádou. Komín je novo vyfrézovaný a vyvložkovaný.

Na pozemku sa nachádza množstvo okrasných, ovocných kríkov a stromov, na pozemok je priamy vstup z komunikácie, celý pozemok je oplotený a vstupná brána je tiež nová.

Obec Pravenec sa nachádza od okresného mesta Prievidza len 10 km, v obci je materská škola, potraviny, lekáreň a všetko potrebné k pokojnému bývaniu pre rodinu.

Dom sa prenajíma čiastočne zariadený.

Cena nájmu vrátane energii a internetu je 700 €. RD bude k prenájmu od 1.9.2018.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0918405187 alebo na e-maile: danakrskova@maxareality.sk. ID ponuky: 23261

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rezervované! Prenájom rodinného domu v Pravenci

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.