Reality holding+ ponúka Na predaj rodinný dom Prievidza - novostavba

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
115 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
okres Prievidza
Prievidza
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 295 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka na predaj novostavba murovaného 4-izbového rodinného domu, typu bungalov NA KĽÚČ kompletne pripravený na nasťahovanie, vrátane oplotenia, terénnych úprav a zámkovej dlažby, nachádzajúca sa len 5 minút od centra Prievidze. Úžitková plocha domu vrátane terasy je 115 m2, pozemok 500 m2. Dispozične je dom členený nasledovne: vstupná chodba, samostatné WC, priestranná kuchyňa spojená s obývačkou s východom na terasu, tri samostatné obytné izby, technická miestnosť, kúpeľňu s WC. Dom je murovaný z tehly, zateplený polystyrénom hrúbky 150 mm. Vnútorné priečky sú murované z Porfixu. Vonkajšia omietka akrylátová, vnútorné omietky striekané. Stropy – drevený krov, zateplené polystyrénom a minerálnou izoláciou hr. 200 mm. Strešná krytina betónová škridla. Okná sú plastové - trojsklá s vonkajšími AL parapetmi a vnútornými PVC parapetmi. Kúrenie je elektrické podlahové. Podlahy - keramická dlažba v kuchyni, obývačke, kúpeľni, WC a chodbe, v obytných izbách plávajúca podlaha.

Výhody: asfaltová prístupová cesta, dláždené chodníky, slnečný pozemok, tiché prostredie len 5 min od centra. Cena vrátane sanity – 2x závesné WC, sprchový kút, rohová vaňa a kuchynskej linky na mieru. Ev. číslo: 114907

Klientom RH+ ponúkame "All inclusive servis." Viac na https://realityholding.sk/all-inclusive-servis/ Kontakt maklér: +421903737757, kontakt pobočka: +421918111232. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk.

Popis loklity: Prievidza

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.