VÍKENDOVÝ dom Šípkov 4-izb. - CHALUPA 90m2 + pozemok 803m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
803 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Bánovce nad Bebravou
pred 258 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dnešný spôsob rýchleho života prináša ľuďom v mestách potrebu aktívneho relaxu a odpočinku , najlepšie na vidieku , bezprostredne v kontakte s prírodou a peknou krajinou.

Táto ponuka je smerovaná presne pre Vás, ktorí hľadajú nehnuteľnosť za účelom relaxu , v lone prírody.

Samotný dom sa nachádza v malebnej obci Šípkov , v okr. Bánovce nad Bebravou. Urččite oceníte , že z okolitých miest to nebudete mať ďaleko , a ideálna dostupnosť pre chalupárov ja takáto :

Prievidza : 55km a 60min cestou autom.

Trenčín : 33 km a 37 min

Partizánske : 42km a 45min

Bánovce nad Bebravou : 21km a 25min autom.

Prístup až priamo k domu je po asfaltovej ceste ktorá patrí obci.

Dom je situovaný na konci dediny, doslova posledná stavba v dedine. Máte krásny výhľad na okolie a cestičku do lesa , ktorá vedie popri dome. Pozemok o výmere 803m2 je časť vo výlučnom vlastníctve a časť v podielovom , v miernom svahu je čiastočne zastavaná plocha a čiastočne záhrada. V záhrade je na konci potôčik , z opačnej strany ja kamenná kaskáda vhodná na vybudovanie altánku alebo grilovacieho domčeka....

Dom bol postavený v r. 1965 z klasických stavebných materiálov , tehla a betón. Zastavaná plocha má cca 150m2 , úžitková plocha je 90m2. Dispozične dom zahrňa vstup a zádverie, dennú izbu , kuchyňu , obývaciu izbu s liatinovou kachlovou pecou , spálňu. V dome sú ešte kúpeľňa s vaňou a ďaľšia kúpeľňa s vaňou a wc. Dom je pripojený na elektrinu a vodu , odpad je vedený do žumpy. Na dome je nová plechová strešná krytina s poplastovaním / r.2017 /. Dom je aj čiastočne podpivničený s uzatvorenou časťou pivnice, ako aj otvorenou - pod terasou. V minulosti bol vykurovaný aj ústredne - radiátormi , ktoré sú momentálne odpojené a systém vypustený.V súčasnosti je kúrenie na pevné palivo .

Pred domom je terasa s novou izoláciou a oplotením - r.2017 / treba dokončiť položenie dlažby / s parkovacím miestom pre auto ,alebo terasové sedenie. V rámci rekonštrukčných prác v r.2017 boli čiastočne vymenené rozvody vody a elektriny, vymaľovaná fasáda domu.

Inak je dom v pôvodnom, no zachovalom stave a ponúka novému majiteľovi okamžité víkendové bývanie a užívanie tejto nehnuteľnosti. Zároveň máte potenciál na modernizáciu podľa svojich predstáv a možností.

Takže kúpou získate dom - chalupu na trávenie voľnočasových aktivít či už priamo v Šípkove , na svojom pozemku , prechádzkami a hubárčením po okolí , cykloturistikou , výletami za koňmi do Motešíc , alebo za kúpaním do Trenčianskych Teplíc / 16km /

Kúpou je dom voľný IHNEĎ. Financovanie je možné cez HU , alebo vlastné prostriedky.

V cene sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti , vypracovanie kúpnych zmlúv a polplatky na katastrálny servis.

Pre bližšie informácie a termín na obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.