PREDAJ - RODINNÝ DOM NOVOSTAVBA, PRUŽINA, OKRES POVAŽSKÁ BYSTRICA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
Plocha pozemku:  
930 m
2
okres Považská Bystrica
Pružina
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj samostatne stojaci rodinný dom - novostavbu, situovanú v obci Pružina, okres Považská Bystrica, v pokojnom a tichom podhorskom prostredí s množstvom zelene a dostatočným súkromím.

Jedná sa o RD o rozmeroch 13 x 12 m, ktorý bol skolaudovaný v marci 2020. Je umiestnený na celodenne slnečnom pozemku, o celkovej výmere 930 m2. Zastavaná plocha je 143 m2, úžitková plocha 110 m2 vrátane terasy, ktorá predstavuje cca 10 m2.

Nehnuteľnosť je postavená zo stavebného materiálu PORFIX, zateplená polystyrénom + sieťka (predpríprava na fasádu). Strecha je pokrytá betónovou škridlou zn. TERRAN, zateplenie - čadičová vata 40 cm. Charakter objektu je dvojpodlažný - obytné prízemie a podkrovie, ktoré je momentálne neobývané s možnosťou vybudovania ďalších obytných miestností. 

Rodinný dom je priestranný, zaujímavo dispozične riešený, s výbornou orientáciou. Pozostáva zo zádveria, chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou (s výstupom na terasu s príjemným posedením a malebným výhľadom), dvoch detských izieb, spálne, špajze, veľkorysej kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, WC, taktiež samostatného WC a práčovne, do ktorej je vstup aj z exteriéru.

Vykurovanie objektu je kombinované - v obývacej izbe a v chodbe je elektrická podlahová fólia, zvyšok domu vykurovanie zabezpečujú elektrické infrapanely. V dennej časti je taktiež zabudovaná liatinová pec, ktorá slúži na vykurovanie hlavne v zimnom období. Ohrev teplej vody zabezpečuje tepelné čerpadlo. Dom je napojený na elektriku 230/400 V, odpad je riešený do obecnej kanalizácie, voda je zabezpečená z obecného vodovodu, plyn je na hranici pozemku, prípojka do domu nie je dovedená.

Mesačné náklady na prevádzku sú do 110,- eur pre 6 člennú domácnosť.

Súčasťou RD je prístrešok pre auto, ktorý je umiestnený v prednej časti dvora a rozľahlý pozemok, ktorý ponúka cenné súkromie v súlade s prírodou, okolie dotvára harmonické prostredie urastenej zelene. Nehnuteľnosť, ktorá v sebe skrýva veľký potenciál do budúcnosti. Vhodné pre klienta, ktorý hľadá pokoj, oddych, jedinečnosť, prestížnu a zároveň pokojnú lokalitu.

Info o cene v RK.

Odporúčam vidieť!

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 386 589 alebo na e-maile: capliarova.m@bubyreality.sk. ID ponuky: PB1920763 BuBy

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: PREDAJ - RODINNÝ DOM NOVOSTAVBA, PRUŽINA, OKRES POVAŽSKÁ BYSTRICA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.