4-izbový rodinný dom Púchov - Keblie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
1292 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Púchov
Púchov
pred 132 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 127 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v Púchove, časť Keblie. Dom sa nachádza v kľudnej časti na slnečnom, mierne svahovitom pozemku s celkovou rozlohou 1292 m2. Murovaný dom bol postavený v roku 1992, je v pôvodnom, avšak zachovalom stave.

Na zastavanej ploche približne 60 m2, svojmu majiteľovi ponúka dve nadzemné podlažia a zároveň je podpivničený. Dom má vlastnú studňu a zároveň je napojený na obecný vodovod. Odpad je riešený prostredníctvom žumpy. O vykurovanie sa stará automatický peletový kotol, pre rýchle vyhratie v jarnom alebo jesennom období sa v dome nachádzajú aj kachle. Ohrev vody je zabezpečný formou obojživelného bojleru. Plyn do domu zavedený nie je, avšak nachádza sa na hranici pozemku.

Úžitková plocha domu je približne 120 m2. Po prejdení prahu domu nás privíta priestranná predsieň, odkiaľ sa dostaneme do obývačky s výhľadom do záhrady, kuchynky, kúpeľne, samostatného wc. Na druhom podlaží sa nachádzajú 3 spálne. Dom je podpivničený, vďaka čomu poskytuje dostatok úložného priestoru.

Okrem toho na pozemku nájdeme ešte ďalšiu hospodársku budovu vhodnú na dielňu pre domáceho majstra. Na Vášho štvorkolesového tátoša čaká krásne zastrešené státie a na Vás útulný drevený altánok. Dom je voľný ihneď.

Ponuka je vhodná pre ľudí, ktorí hľadajú kľudné bývanie v blízkosti prírody a zároveň s rýchlou dostupnosťou do mesta. Mesto Púchov s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené iba 3 km. Diaľnica D1 je vzdialená asi 8 km. Dom nedisponuje energetickým certifikátom.

Cena domu: 178 000 Eur

Ing. Michal Mišovec

RADO Reality Group

Tel: +421 904 887 338

E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Elektrický prúd:
220/380V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.