Nový komfortný 4-izbový bungalov v Pustých Úľanoch, okres Galanta.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
178 m
2
Plocha pozemku:  
880 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Galanta
Pusté Úľany
pred 256 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 254 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj moderný 4-izbový rodinný dom s maximálnym komfortom, veľkým pozemkom, v pokojnej časti ulice, neďaleko hlavnej cesty v Pustých Uľanoch, okres Galanta.

Dom je samostatne stojaci, situovaný na rovine, s parkovaním pre 6 áut priamo na pozemku. Na pozemku sa nachádza aj záhradný domček na náradie. Kolaudácia k novostavbe bola schválená v roku 2018.

Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti, kúpeľne s toaletou a dvoch detských izieb. Priestranná obývacia miestnosť je spojená s jedálenskou časťou a s kuchyňou spojenou so špajzou. Spálňa je s vlastným šatníkom a s kúpeľňou. Z jedálne sa dá presklenými dverami vyjsť priamo na zastrešenú terasu s rozlohou 37 m2. Podkrovie domu tvorí povala, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor.

Rodinný dom má kvalitné podlahy z vinylu, plastové okná s izolačným trojsklom a hliníkovým dištančným rámikom. Vstupné dvere sú tiež hliníkové. V dome je urobená predpríprava na klimatizáciu. Kúrenie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom značky BOSCH/JUNKERS. Všetky svetlá sú osadené LED žiarovkami. Krásny dizajnový krb je s luxusnou omietkou San Marco.

Rodinný dom je zabezpečený bezpečnostným zariadením Jablotron s možnosťou prepojenia na mobil. Vstup na pozemok je cez elektrickú bránu na diaľkové ovládanie. Pozemok je momentálne oplotený z troch strán, chýbajúcu pravú stranu pozemku oplotí majiteľ susedného domu. Záhrada, zatiaľ bez výsadby a zatrávnenia umožňuje plnú realizáciu dizajnových predstáv budúceho majiteľa.

Dom sa predáva so zariadením – kvalitným nábytkom na mieru, modernou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi značky Bosch a Beko A++.

Celková výmera pozemku je 880m2, z toho zastavaná plocha je 178m2.

Cena za rodinný dom s pozemkom je 209.990,-€ vrátane provízie.

Lokalita:

Obec má výbornú polohu iba 14 km od Senca a Galanty, 18 km od Trnavy a 40 km od Bratislavy a dobrú dopravnú dostupnosť. Z obce je blízky prípoj na diaľnicu, prímestská doprava a vlakovú zástavku . Obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť základná škola, materská škola, zdravotné stredisko, supermarket a rôzne kultúrne zariadenia. Momentálne je vo výstavbe multifunkčné ihrisko. Priehrada neďaleko je vhodná na rybárčenie.

Ak Vás naša ponuka zaujala napíšte nám mail na kluc@kluc.sk.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 17 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging: interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke. www.kluc.sk, kluc@kluc.sk, RK Kľúč, tel.: 0907 472 105, 0907 507 507.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Alarm:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Nový komfortný 4-izbový bungalov v Pustých Úľanoch, okres Galanta.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.