Na predaj dom s pozemkom 1981m2 v obci Radava, 4 km od Podhájskej

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m
2
Plocha pozemku:  
1981 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Nové Zámky
Radava
pred 79 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 75 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám exkluzívne ponúka na predaj dom s veľkým pozemkom v obci Radava, 4 km od vyhľadávaného termálneho kúpaliska Podhájska.

Dom je postavený z tehál, murivo 60cm, nevlhne a je po čiastočnej rekonštrukcii, nové plastové okná, zateplenie. Pozemok o rozlohe 1981 m2 je rovinatý a oplotený. Za pozemkom sa nachádza pole.

Na prízemí je trojizbová bytová jednotka pozostávajúca zo spálne (16,47m2), druhej spálne (12,20m2), kúpeľne s WC (3,40m2), chodby s oknami a dvoma vstupmi (13,00m2), obývačky (19,78m2), kuchyne (13,64m2) a druhej kúpeľne s WC (4,26m2). Prízemie tvorí aj dielňa s kôlňou (13,25m2), z ktorej sa vychádza schodmi na povalu. Povala je neobývaná – po rekonštrukcii strechy možnosť prerobiť podkrovný priestor podľa vlastných predstáv – získate tým väčší priestor na bývanie/prenajímanie.

Na pozemku sa nachádza pivnica so samostatným vchodom o výmere 11 m2, altánok, studňa, menšia hospodárska budova, vinič a ovocné stromy, ako jablone, hruška, slivka, marhule atď. Zadný pozemok bol využívaný na chov oviec. Vo dvore je zabezpečené parkovanie pre viac ako 5 áut.

Do domu je zavedený vysokorýchlostný optický internet od Telekomu.

Obec Radava je vyhľadávaná najmä pre blízkosť termálneho kúpaliska a wellness centra v Podhájskej kde je geotermálny prameň. Kúpa domu je teda VÝBORNÁ INVESTÍCIA – možnosť prenajímania – v danej lokalite sa pohybujú ceny prenájmu v priemere od 15 do 35,- Eur na osobu a noc.

V obci sa nachádza obchod, pošta a reštaurácia. V blízkosti sú mestá Šurany (10 km), Nové Zámky (24 km), Levice (30 km) a Nitra (36 km). Na severnom okraji obce sa nachádza rýchliková železničná trať Nové Zámky – Zvolen s vlakovou zástavkou, v obci sa nachádzajú aj autobusové zastávky. Verejné priestranstvá sú v obci upravené. Radava je jednoznačne atraktívnou lokalitou na ubytovanie pre kúpeľných turistov navštevujúcich Termálne kúpalisko v Podhájskej, ale i pre ľudí, ktorí hľadajú kľud a relax.

CENA NEHNUTEĽNOSTI JE 120.000,-EUR.

Uvedená cena je vrátane provízie a kompletných právnych služieb. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv a hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte teda vyriešený pohodlne a bezpečne.

Nehnuteľnosť je bez tiarch. Neváhajte a dohodnite si obhliadku.

Rastislav Jajcay

PROPHET REAL

0902456479

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Internet:
áno

Na mape: Na predaj dom s pozemkom 1981m2 v obci Radava, 4 km od Podhájskej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.