Dom vo výstavbe

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m
2
okres Topoľčany
Rajčany
pred 261 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj výstavbu rodinného domu  na kľúč, alebo v stave holobyt , spolu s pozemkom v Rajčanoch. Dom bude nízkoenergetický, dôkladne tepelne odizolovaný od podlahy, steny aj strecha. Podlahová plocha domu je 120m2, 3 izby, 10m2 terasa, alebo väčší dom s podlahovou plochou 130 m2, 4 izby a 10m2 terasa . Dispozičné riešenie domu: malá terasa pred hlavným vchodom do domu, chodba,  kuchyňa s veľkou obývačkou a vstupom na priestrannú terasu, 2, alebo 3 izby, podľa typu projektu, samostatné WC, kúpeľňa a malá technická miestnosť, popr. komora. Materiál -  tehla. Stavebný pozemok je rozdelený na dve parcely, jedna má  rozlohu cca. 660 m2 a druhá parcela 632 m2. Pozemky sú pripravené pre  2 rodinné domy , možnosť kúpiť  obe parcely, v tom prípade máte pozemok s rozlohou takmer 1300 m2 a zľavou NaN 130 000 €  Pozemok je rovinatý s vlastnou prístupovou cestou, dostatočne vzdialený od hlavnej cesty, čo majiteľovi zaručuje pokoj a výhľad na prírodu..

Výhody: Pekný, slnečný, rovinatý pozemok , pokoj, výhľad na prírodu, rovnaká vzdialenosť do miest Topoľčany, Bánovce nad Bebravou, Partizánske, možnosť zmeny dispozičného riešenia podľa vlastných predstáv. Pri stavbe domu budú použité kvalitné slovenské materiály s možnosťou vlastného výberu. V cene je zahrnutá projektová dokumentácia pre stavebné povolenie, inžinierska činnosť a kolaudácia.  V prípade záujmu je možná obhliadka vzorového domu.

Cena   - 130.000€

V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať mailom ako aj telefonicky. Možnosť bezplatného finančného poradenstva ( riešime všetky banky na území SR s najlepšími podmienkami na trhu - možnosť nezáväznej ponuky na porovnanie). V prípade záujmu o rekonštrukciu danej nehnuteľnosti možnosť vypracovať vizualizácie, projektové riešenia, projektové dokumentácie aj kompletné vybavenie - na kľúč. Samozrejmosťou je kompletná inžinierska činnosť vykonávaná našou spoločnosťou zaoberajúcou sa okrem sprostredkovania aj projektovaním a realizáciou vašich predstáv! Dôverujte profesionálom v obore, profesionálom v nehnuteľnostiach. Ceny uvedené v ponuke sú KONEČNÉ a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! V cene je kompletný právny servis, vypracovanie profesionálnych zmlúv, vklady na kataster aj s poplatkami, notárske overenia + možnosť využitia ďalších služieb ako financovanie, znalecký posudok,dedičské konania, vysporiadania, projektovanie a zrealizovanie vašich predstáv...

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Dom vo výstavbe

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.