GRAHAMS-PREDAJ rodinný dom s rozľahlým pozemkom, Reca

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
251 m
2
Plocha pozemku:  
644 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Senec
Reca
pred 276 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 269 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny rodinný dom situovaný v centre obce Reca len 30 km od Bratislavy. 5 izbový rodinný dom z roku 1993 je dvojpodlažný, podpivničený so sedlovou strechou, ktorá prešla rekonštrukciou v roku 2012.

Dom je postavený na rovinatom pozemku s rozlohou 644 m2 z čoho je zastavaná plocha 520 m2. Užitková plocha domu je 251 m2 + suterén má výmeru 86 m2.

Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba so vstavaným šatníkom, chodba so vstupom do samostatnej toalety s bidetom, do kúpeľne s vaňou a vstupom do kuchyne. Priestranná moderne zariadená kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi. Z kuchyne je vstup do veľkej obyvačky s jedálňou, kde sa nachádza jedálenský stôl pre 6 osôb. Z tejto izby je východ na terasu, ktorá zároveň slúži ako bezbariérový vstup do domu. Z obývačky sa tiež vchádza do hlavnej spálne so vstavanými skriňami.

Na prvom poschodí sa nachádzajú 3 samostatné spálne a zimná záhrada s výhľadom do záhrady. Suterén domu o rozlohe 86 m2 je naozaj velkorysý priestor a môže slúžiť ako dielňa alebo odkladací priestor.

V rámci rekonštrukcie v roku 2012 bol rekonštruovaný obvodový plášť, zateplená západná strana domu, nainštalovaná nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, plávajúca podlaha, dlažba a radiátory. V celom dome sú plastové okná s trojsklom a kúrenie je vlastným plynovým kotlom.

V udržiavanej záhrade s ovocnými stromami sa nachádza altánok s grilom a umývadlom. Na pozemku je tiež vlastná studňa, garáž a zaelktrickou bránou môžu parkovať 2 autá vo dvore. Ďalšie 3 autá sa zmestia na vyhradené parkovanie pred domom.

Vstup na pozemok je z dvoch strán a veľkou výhodou je, že bezprostredne susedí len s jedným domom aj napriek tomu, že sa nachádza v centre obce.

Výhodou je dostupnosť na autobusovú zastávku, len pár minút pešou chôdzou. V obci je základná občianska vybavenosť, ale výborná dostupnosť do Senca (4km) alebo Bratislavy (30km).

Obec Reca leží na rozhraní okresov Senec, Galanta a Trnava na odlesnenej rovine v nadmorskej výške 122 – 125 m.n.m., v blízkosti vyhľadávanej oblasti Slnečné jazerá v Senci. Slnečné jazerá sú jedným z najznámejších a najnavštevovanejších letných stredísk cestovného ruchu na Slovensku. 5 samostatných jazier poskytuje dostatočný relax a športové vyžitie pre každéhého člena rodiny.

Cena domu je 189.000,- € vrátane provízie, kompletného právneho servisu, hypotekárneho servisu a ostatných náležitostí pri prevode nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

Zodpovedný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová, kontakt: 0901 900 202, email: veronika@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotografie sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: GRAHAMS-PREDAJ rodinný dom s rozľahlým pozemkom, Reca

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.