Novostavba 4-izb. RD - Rovinka  

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
350 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Senec
Rovinka
pred 320 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 315 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

GRAFT ponúka 4-izb. RD - Rovinka na prenájom, 120 m2, pozemok 350 m2, zastavaná plocha 70 m2, dve podlažia. Dostupnosť do BA je dobrá  i v kolónach vzhľadom na lokalitu domu. Cesta naspäť závisí od času a stavu kolón. Dom je situovaný nie ihneď pri hlavnej ceste, ale kúsok v bočnej ulici s dobrou izoláciou od cesty. V tejto časti sa nachádza niekoľko podnikov (cukráreň, bar, zmrzlina) a potraviny a zastávka MHD (integrovaná doprava)

Brána do domu je elektricky ovládaná. Miesto pre autá na pozemku 1-2 a pred domom 2-3.

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, WC, kuchyňa (vrátane umývačky riadu) s jedálenským stolom, obývačka, technická miestnosť a malý skladový priestor pod schodiskom. V technickej miestnosti sa nachádza boiler, podporný boiler napojený na solárny panel na streche a práčka so sušičkou.

Na poschodí sa nachádza priestranná spálňa, menšia hosťovská izba s posteľou a ďalšia väčšia izba na využitie podľa uváženia. Ďalej je tu samostatné WC a kúpeľňa so sprchou aj vaňou. Zo spálne je východ na balkón.

Každá izba má podlahové kúrenie a vlastný termostat - teplotu si viete teda všade nastaviť individuálne. V obývačke sa nachádza krb na biopalivo, ktorý okrem atmosféry priestor dokáže aj zohrievať. Dom má spoločnú izolovanú stenu od susedov a vlastný pozemok vhodný na relax. Na pozemku sa nachádza záhradný domček na skladovanie náradia a podobne. Zavlažovanie je riešené automaticky zavlažovacím systémom. Na terase sú k dispozícii stôl a stoličky, záhradný gril a slnečník. V cene nájmu je zahrnutý aj Internet a televízia. V prípade prenájmu sa platí vratná kaucia vo výške nájmu. – V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktovať na tel. čísle : T-mobile: 0903/210 582. K cene sa pripočítava 150,-€ za energie. 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Radová zástavba
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Zariadenie nehnuteľnosti:
Čiastočne zariadený
Záhrada:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Novostavba 4-izb. RD - Rovinka  

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.