BeMi reality ponúka na predaj rodinný dom v Sabinove.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
274 m
2
Plocha pozemku:  
502 m
2
okres Sabinov
Sabinov
pred 109 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

035-12-MAST3

BeMi realitná kancelária Vám ponúka na predaj výnimočný holodom - novostavbu, ktorá sa nachádza v tichej lokalite na Nezabudovej ulici v Sabinove, neďaleko polikliniky.Tento dom je možno využiť ako sídlo firmy s ubytovaním. Celková výmera pozemku 502 m2 a zastavaná časť 323 m2.

Dom pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza samostatná toaleta hneď pod schodiskom. Na prízemí je chodba, ktorá má vstupy do troch jednotlivých izieb a kuchyňou. Chodba je ukončená vstupom do kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou s položenou dlažbou.

Poschodie je takmer identické s prízemím no jednotlivé izby sú o niečo väčšie, to znamená, že sa tam nachádzajú tri izby, kuchyňa, kúpeľňa a wc, ktoré je so samostatným vstupom.

Z prvého podlažia sa dá vystúpiť do pôjdného priestoru, ktorý je pochôdzný a kvalitne izolovaný - zateplený 39 cm Isover.

Dom je podpivničený s vynikajúcimi úložnými možnosťami a prístupovou rampou. V pivnici sa nachádza technické a sociálne vybavenie ( plynový kotol, 300L zásobník TUV s čerpadlovou skupinou na slnečné kolektory, meranie TUV, SV, podlaha leštený betón )

Technické informácie:

Úžitková plocha: prízemie: 105 m2, poschodie: 119 m2, pivnica: 50 m2

Každá miestnosť má prípravu na termostat a klimatizáciu a aj poschodia sú rozdelené zvlášť. V každej izbe je pripojenie na internet, TV+SAT. V dome je nainštalovaný centrálny vysávač. Každé poschodie má samostatné meranie elektriny, alarm - klávesnica na každom poschodí, príprava na kamery, na slnečné kolektory vrátane 300L nádoby čerpadlovej skupiny už len namontovať panely.

Základy: platňa a veniec betón vodostavebný, murivo Ytong 300, zateplenie Knauf 18 cm, omietka silikón Caparol, strecha Tondach, ZTI- voda Rehau Rautitan stabil, každé poschodie merané TUV, SV, podlahové kúrenie Rehau, každé poschodie ovládateľné 3 x termostat v každej izbe, UK plynový kotol, okná Rehau Geneo, sieťky proti hmyzu + príprava na vonkajšie žalúzie, omietky sadrové slovenské MP 75, potery na podlahovom kúrení anhydrit slovenský, sadrokartónové podhľady Rigips slovenský, príprava voda, kanál, elektrina pre garáž, altánok za domom, nový plot z betónových dielcov po celom obvode pozemku.

VDEO: https://youtu.be/JWddtPFdPOA

3D obhliadka prízemie: my.matterport.com/show/?m=V5Axbr5kgnR

3D obhliadka poschodie: my.matterport.com/show/?m=d6K2CD4z41N

Cena: 310 000 €

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a rad Vám tento výnimočný rodinný dom ukážem osobne. V prípade potreby Vám pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANIE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
4+
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.