VÝRAZNÁ ZĽAVA Moderný nízkoenergetický rodinný dom v obci Sady nad Torysou, časť Byster

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
101 m
2
Plocha pozemku:  
775 m
2
okres Košice - okolie
Sady nad Torysou
pred 91 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 62 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj novostavbu 4 izbového drevo domu zatepleného minerálnou izoláciou Knauf Insulation, strecha: veľkoplošná krytina skridplech lesklý s izoláciou knauf KVH 80x200, zastavaná plocha 101 m2 pri Košiciach v obci Byster. Dom leží v tichej záhradkárskej oblasti (v slepej uličke posledný dom) na pozemku o rozlohe 775 m2 a poskytuje úplné súkromie. Prístup k domu vedie po spevnenej ceste. Dispozične pozostáva dom zo 4 nepriechodných izieb + obývacej časti s otvorenou kuchyňou, kúpeľňou, ktorá je vybavená sprchovým kútom, výrivkovou vaňou a oddelenou toaletou. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom krbovej vložky na tuhé palivo, a v izbách elektrickými výhrevnými telesami a pieckou na tuhé palivo. Zdroj vody je z vlastnej studne s nezávadnou vodou a odpad je riešený bio bezúdržbovým septikom. Dom má aj bezpečnostný systém, ktorý pozostáva z vonkajších kamier a pohybových senzorov. Priestranná kaskádovitá záhrada ponúka bohaté možnosti pestovania okrasných rastlín, ovocia a zeleniny. Na pozemku sa nachádzajú aj 2 ďalšie objekty:

________________________________________________________________________________ 1.Murovaná chata o rozlohe 27m2 s veľkou pivnicou a tiež vínnou pivnicou, s dielňou na náradie, kuchyňou, obývacím priestorom, izbou na spanie + extra priestorom na spanie, WC a sprchou.

2.Druhý objekt je mobilný domček s priestrannou pivnicou, úložným priestorom vhodný na prestavbu altánku. Energetická trieda domu B. V prípade záujmu kontaktujte: simko@tureality.sk, alebo na tel. čísle +421 41 3217800.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Svahovitý

Na mape: VÝRAZNÁ ZĽAVA Moderný nízkoenergetický rodinný dom v obci Sady nad Torysou, časť Byster

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.